Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro počinje InPrint 2019 München

Tehnologija tiska postaje sve pametnija i moćnija, sposobna je transformirati čitave proizvodne procese rješavanjem osjetljivih problema proizvodnje, poboljšanjem mogućnosti prilagodbe i dizajna, te učinkovitim dodavanjem vrijednosti proizvodima i robnim markama.
Sajam InPrint München, koji će se održati od 12. do 14. 11. 2019. u Trade Fair Centru (dvorana A6, istočni ulaz), pokazat će oko 120 inovativnih tiskarskih kompanija iz 15 zemalja svijete koje će izložiti široki raspon strojeva, sustava i komponenti za sitotisak, digitalni tisak, 3D tisak, posebno dizajniranih za pružatelje usluga tiska i proizvođače usluga kako bi maksimalno povećali svoj proizvodni potencijal i ušli nove, profitabilne segmente.
Uz sajamski i izložbeni dio, popularna tehnička konferencija (Technical Conference) s više od 60 međunarodnih vrhunskih govornika i novi konzultantski kutak (Consultancy Corner) pružaju dodatne mogućnosti za umrežavanje i pronalaženje inovacija.
Teme koje će biti obuhvaćene uključuju pametnu tehnologiju ispisnih glava i boja, sustave sušenja i učvršćivanja, učinkovitu integraciju stroja, napredno mjeriteljstvo i osiguranje kvalitete, softver za upravljanje bojama i procesima te vrijedne studije uspješnih industrijskih primjena, uključujući ambalažu i etikete, doradu, tiskanu elektronika, tkanine i tekstil, aditivnu proizvodnju i sigurnosni tisak.

Kako bi se što bolje pripremili za posjetu, internetska stranica InPrint München nudi niz korisnih informacija i alata za posjetitelje, a posebno je zanimljiv novi on-demand webinar o tome kako učinkovito integrirati ink jet u tradicionalne proizvodne sustave.

Posjetitelji se mogu registrirati i kupiti svoje ulaznice putem interneta po posebnoj cijeni, što im omogućava pristup u sva tri područja događaja. Radno vrijeme sajma je od 9 do 17 sati.
Dodatne informacije o izlagačima, programu konferencije, putovanjima i smještaju mogu se naći na www.inprintmunich.com

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content