Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro stiže novi broj Print Magazina s odličnim temama

U jesen smo ušli radno, kako i priliči pa tako na svojim stolovima/adresama uskoro možete očekivati novi Print Magazin. Šesti po redu u ovoj godini!
Teme su kao i uvijek, razne.

S obzirom da su se događanja uživo vratila u punom sjaju, dobar dio ovog broja posvećen je upravo njima. Početak jeseni obilježilo je prvo izdanje sajma PromoDays namijenjenog industriji promotivnih proizvoda. Detaljan izvještaj sa sajma, tko je sve bio, što se sve moglo vidjeti pročitajte u novom broju.
Nakon PromoDays-a, poslije dvije godine pauze održana je i beogradska Grafima. Bili smo i tamo i uvjerili se da regionalna grafička industrija ne posustaje. Posjetili smo i sajam Viscom u Milanu koji je uvijek pravo osvježenje u pogledu kreativnosti. Bio je tu još i DipaDay te Open House Symbol Grupe u Budimpešti i Zagrebu.
Godinu završavamo s konferencijom Ambalaža i etikete koja vas očekuje 10. 11. 2022. u hotelu Antunović te panelom Udruge FESPA Hrvatska o budućnosti radne snage u grafičkoj branši.

U temi broja pišemo o CTP tehnologiji, pomalo zapostavljenoj, a toliko bitnoj u proizvodnji ambalaže. Naime, CTP objedinjuje procese grafičke proizvodnje, a primarno procese koji se odvijaju u odjelu grafičke pripreme te značajno pridonosi optimizaciji poslovanja. Predstavljamo Kodak i Cron tehnologiju te Asahi CTP ploče.

Što se tehnologija tiče, Konica Minolta najavljuje novi AccurioLabel 400, Fortuna Digital Felix Gluer automatsku ljepilicu i novi Kongsberg cutter, dok Mutoh predstavlja nove CMYK boje.

Nadamo se da ćete i novi Print Magazin listati sa zadovoljstvom!  

Ako još niste, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content