PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uskoro stiže novi broj Print Magazina s odličnim temama

Nakon godišnjih, svježi i odmorni, pripremili smo četvrti ovogodišnji broj Print Magazina. Novi broj na svojim stolovima/adresama očekujte ovih dana!

Ono što nam je posebno drago je da u novom broju najavljujemo povratak događanja uživo. Do kraja godine, ako sve bude u redu, očekuju vas sajam Grafima u Beogradu, FESPA Sign&Expo u Amsterdamu te konferencija Print 4.0 u Zagrebu. Nadamo se da ćemo se sresti barem na jednom od ovih evenata. Ekipa Print Magazina posjetit će sva tri!

U temi broja pišemo o specijalnim efektima u tisku zahvaljujući kojima proizvodi dobivaju dašak luksuznosti i isticanje među konkurencijom. Donosimo pregled najčešće korištenih specijalnih efekata, njihove prednosti i karakteristike te tehnologije dostupne u ovom segmentu. Posjetili smo i dvije tiskare, jednu u Sloveniji, Copigraf Faganelj te Prime Rate u Mađarskoj i čuli što su njihovu poslovanju donijeli specijalni efekti.

Dosta stranica u ovom broju imaju teme vezane uz softverska rješenja u grafičkoj industriji.

O važnosti softvera, odnosno MIS/ERP-a razgovarali smo s gosp. Brankom Mihorkom iz tvrtke Sistrade. Tvrtka Toscana Systems u svom edukacijskom kutku predstavlja rješenje za upravljanje ponudama i narudžbama. Grafik.net predstavlja novi brend u svom portfelju, CERM, MIS rješenje za tisak etikete iz role i ambalažu.

Što se tehnoloških rješenja tiče, između ostalog, predstavljamo Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090 seriju te Fujifilm Acuity Ultra R2 pisač ultra wide formata.  

U svakom slučaju novi broj donosi puno korisnih i zanimljivih tema!

Ako još niste, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Ostanite odgovorni i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content