Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan 2. PDF u Sarajevu

 

U Sarajevu je 19. i 20.04.2017. održan 2. Proljetni Digitalni Forum. Tradicionalni Forum koji nudi za svakoga po nešto, svojim prezentacijama je dokazao da je digitalni tisak sve napredniji i jači marketinški alat, koji ne smijemo zanemariti. Na ovogodišnjem PDF-u je bilo više izlagača, više predavača a također i više posjetitelja nego prošle godine.

 

Ovogodišnji 2. PDF je otvorio g. Kazumasa Miyazaki, zamjenik šefa diplomatske misije Japana u BiH, koji je tijekom pozdravnog govora istaknuo zadovoljstvo što su na jednome mjestu predstavljeni najnoviji pisači renomiranih japanskih proizvođača: Epson, Roland, Konica Minolta I Ricoh, te zaželio izlagačima I posjetiteljima uspješan događaj.

Pored izložbenih štandova, otvorene radionice i prezentacije su privukle mnoge posjetitelje, te je ove godine Forum posjetilo više od 800 posjetitelja!

Poslije otvaranja 2.PDF-a na štandovima izlagača: ALIM, MEGA SIGN, MOJIĆ, PAKO, TOP BIND, KONICA MINOLTA, KMC, BIRO KIP, MD PRINT I INTERACTIVE su počele prezentacije opreme i materijala poznatih svjetskih marki. Osim gore navedenih, posjetitelji su imali priliku vidjeti pisače i repromaterijal ovih brandova: Canon Oce Arizona, Summa, 3A-Polycasa, Orafol, Trotec, Trodat, Siser, Ideal, Plastidite, Morgan, Unibind i drugih. Paralelno sa predstavljanjem opreme su se održavali seminari i predavanja sa slijedećim temama i predavačima:

– Alati za povećanje profita – Daniele Faoro (ITA)
– Moderan print shop – Borjan Divljanović i Marko Barbarić (BIH)
– Predstavljanje firme Trotec –  Ferdinand Poschinger (GER)
– Iskustva korisnika EPSON SureColor printera – Viktor Perolo (SRB)
– Guyenne papir – Doucko Stavic (FRA)
– OPS – Adnan Ohranović (BIH)

Drugi dan Foruma posjeteljii su mogli sudjelovati u radionicima i prezentacijama:

– Canon OCE Arizona – Robertus Koenen (AUT)
– Suma F serija – Menko Kuberlinov (GER)
– Roland VersaWorks – Stevan Korać (ITA)
– Plastidite – Aljoša Čok i Sinisa Krcalic (ITA)
– Nanodiy – Nino Hat (CRO)
– 3A-Polycasa – Marko Kotar (SLO)
– EFI Digital Store Front-Web to print – Ekrem Okanović (BiH)

Organizatori Proljetnog Digitalnog Foruma (PDF-a) su izuzetno zadovoljni sa ovogodišnjim forumom dok su izlagači opet zadovoljni posjećenošću I raspoloženjem posjetitelja s kojima su u ta dva dana ugovorili mnoge poslove.

Možemo slobodno reći da PDF prerasta u tradicionalno godišnje druženje u segmentu digitalnog tiska I veselimo se druženju iduće godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content