Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan “Dan tekstila” kod tvrtke Oracal Polikarbonati

Tvrtka Oracal Polikarbonati organizirala je 23. 4. 2019. u svojem sjedištu u Beogradu event na temu “Dan tekstila”, na kojem su predstavili različite tehnologije tiska na tekstil. Posjetiteljima je predstavljen novi proizvod njemačke tvrtke Witpac, flok i flex folije Weed-ex s odličnom mogućnošću čišćenja. S pomoću Nanodiy tehnologije koja je bazirana na tekstilnim bojama na vodenoj bazi, uz specijalni stabilizator (ljepilo), posjetiteljima je prezentirana mogućnost upotrebe NEO folija ali i ostalih MTF folija raznih boja. Jednostavnost korištenja ove tehnologije te niska cijena otiska čini je idealnom za svaku tiskaru.

Od strojeva su bili predstavljeni DCS UV LED pisač za tisak na upaljače i kemijske koji je radi posebnih boja idealan za tisak na tekstil, uz visoku kvalitetu i povoljnu cijenu otiska te DTS T-shirt pisač. Nakon prezentacija posjetitelji su nastavili ugodno druženje s ljubaznim djelatnicima tvrtke Oracal Polikarbonati.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content