Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan Labelexpo za Konica Minoltu – čak šest prodanih uređaja

Ovogodišnji sajam Labelexpo tvrtki Konica Minolta donio je niz uzbuđenja i uspjeha. Stoga, sa svim svojim sadašnjim i budućim klijentima žele podijeliti uzbudljive vijesti iz svijeta Labelexpo 2023!   
Sa svojim rješenjima Konica Minolta bila je na čelu inovacija i promjena. Njihovi proizvodi i rješenja privukli su pozornost brojnih posjetitelja. No, ono što ih najviše veseli je povjerenje koje su iskazali.

Povjerenje kupaca

Posvećenost kvaliteti, inovacijama i podršci partnerima dobila je priznanje na sajmu Labelexpo 2023.  O kvaliteti i pouzdanosti njihovih rješenja najbolje govore brojka prodanih uređaja:

  • AccurioLabel 230 – ovo entry-level digitalno rješenje za digitalni tisak etiketa postao je nepogrešiv za mnoge tiskare.
    Na sajmu je prodan jedan AccurioLabel 230, što potvrđuje njegovu izvanrednu primjenu u industriji
  • AccurioLabel 400 – najnoviji dodatak Konica Minolta ponudi  rješenja  za digitalni tisak etiketa donosi veću produktivnost, automatiziranu kontrolu boja i gustoće te mogućnost ispisa s bijelim tonerom za raznolike aplikacije.
    Ponosno ističu da su na sajmu prodali čak tri AccurioLabel 400 digitalnih rješenja, što potvrđuje njihovu izvanrednu vrijednost.
  • MGi ponuda pokazala se kao ključna za postizanje visokih standarda u personalizaciji etiketa i ambalaže.
    Na sajmu su prodali dva MGI rješenja, što svjedoči o povjerenju koje su im iskazali klijenti i partneri.
Jedan od tri ponosna vlasnika novog AccurioLabel 400

U Konica Minolti ističu kako su ovo rezultati koji inspiriraju i potiču ih na nastavak razvoa rješenja koja će tiskarima pomoći u postizanju vrhunskih rezultata.

„Naš tim je proveo mnogo vremena s posjetiteljima, razgovarajući o njihovim potrebama i izazovima. To nam pomaže bolje razumjeti kako podržati vaše poslovanje i osigurati da budete korak ispred konkurencije“, ističu  u Konica Minolti. Zanima vas zašto su dobili povjerenje tolikih klijenata?
Kontaktirajte ih  bez obveza na [email protected].
Njihov tim bit će sretan odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti više informacija o tome kako zajedno možete postići izvanredne rezultate.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content