PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Uspešan Labelexpo za Konica Minoltu – čak šest prodatih uređaja

Ovogodišnji sajam Labelexpokompaniji Konica Minolta doneo je niz uzbuđenja i uspeha. Zbog toga žele da podele uzbudljive vesti iz sveta Labelexpo 2023 sa svim svojim sadašnjim i budućim klijentima!

Sa svojim rešenjima, Konica Minolta je bila na čelu inovacija i promena. Njihovi proizvodi i rešenja privukli su pažnju brojnih posetilaca. Ali ono što ih najviše raduje je ukazano poverenje.

Poverenje kupaca

AccurioLabel 230 – ovo digitalno rešenje početnog nivoa za digitalno štampanje etiketa postalo je neophodno za mnoge štampače. Na sajmu je prodat jedan AccurioLabel 230, što potvrđuje njegovu izuzetnu primenu u industriji

Posvećenost kvalitetu, inovativnosti i podršci partnera prepoznata je na sajmu Labelexpo 2023. Kvalitet i pouzdanost njihovih rešenja najbolje se ogleda u broju prodatih uređaja:

AccurioLabel 400 – najnoviji dodatak Konica Minoltinom asortimanu rešenja za digitalno štampanje etiketa donosi veću produktivnost, automatizovanu kontrolu boje i gustine, kao i mogućnost štampanja belim tonerom za razne primene.Sa ponosom ističu da su na sajmu prodali čak tri AccurioLabel 400digitalna rešenja, što potvrđuje njihovu izuzetnu vrednost.

MGi ponuda se pokazala kao ključna za postizanje visokih standarda u personalizaciji etiketa i pakovanja.Na sajmu su prodali dva MGI rešenja, što svedoči o ukazanom poverenju klijenata i partnera.

U Konica Minolti ističu da su to rezultati koji ih inspirišu i podstiču da nastave da razvijaju rešenja koja će pomoći štamparima da ostvare vrhunske rezultate.

„Naš tim je proveo dosta vremena sa posetiocima, razgovarajući o njihovim potrebama i izazovima. Ovo nam pomaže da bolje razumemo kako da podržimo vaše poslovanje i osiguramo da ste korak ispred konkurencije“, ističe Konica Minolta. Da li vas zanima zašto su zadobili poverenje tolikog broja klijenata?

Kontaktirajte ih bez obaveze na: [email protected]

Njihov tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti više informacija o tome kako zajedno možete postići izvanredne rezultate.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content