Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan open house Symbol Grupe u Budimpešti

Symbol grupa zajedno sa svojom partnerskom tvrtkom u Budimpešti Sericol Hungary organizirala je prošli tjedan open house u Budimpešti. Cijelo događanje bilo je podijeljeno u dva dijela – rješenja za Tisak na tekstil i rješenja za Digitalni tisak s doradom.

Od opreme za tisak na tekstil predstavili su M&R Sportsman 12-bojni automatski karusel sa dvije flash cure jedinice, Speedy T uređaj za slaganje i pakiranje majica, M&R StarLite LED uređaj za eksponiranje sita te tranfer prešu. Iz ovog segmenta su prezentirali sitotisak vodenim bojama mokro na mokro, sitotisak plastisol i discharge bojama, termo preslikače s vodenim bojama za poliesterske i pamučne materijale sa bazom za sprječavanje sublimacije i migracije boja.
Iz segmenta DTG tiska predstavili su KornitStorm II industrijski DTG printer, KornitBreeze industrijski DTG pisač, Ace tunel sušaru, TexJetEcho DTG pisač, TexJetShortee DTG pisač,  Pretreater IV i duplu automatsku transfer prešu. U sklopu DTG tiska prezentirali su digitalni tisak na raznim tekstilnim materijalima, barcode workflow i web shop.

Kada je riječ o digitalnom tisku s doradom, predstavili su FujifilmAcuity LED 1600II hibridni UV LED pisač, FujifilmAcuity LED 3200R roll UV LED pisač širine otiska 3,2m i FujifilmAcuity 15 UV flatbed pisač.

Od doradnih strojeva posjetitelji su mogli vidjeti ElitronKombo SD – automatski uređaj za rezanje i doradu pločastih i fleksibilnih materijala. Prezentacije su se održavale na teme digitalni ink jet tisak na fleksibilnim, krutim i promo materijalima (cmyk+bijela+lak) i Caldera RIP software.

„Tijekom tri dana trajanja posjetilo nas je 86 tvrtki tako da je ovo bio do sada naš najuspješniji open house koji smo organizirali u Mađarskoj te odličan poticaj za daljnjim nastavkom organiziranja ovakvih događanja“,  rekao nam je gosp. Dragiša Mickoski, direktor Symbol Grupe.

Također, u suradnji s lokalnim FESPA udruženjem održan je i FESPA doručak koji je bio odlična prilika za razmjenu mišljenja, ideja i iskustava. FESPA doručak, u suradnji s hrvatskim udruženjem bit će organiziran i za vrijeme Open Housea u Zagrebu, koji se od 10. do 12. 10. 2018. održava u prostorima tvrtke Graphic Center.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content