Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan prvi dana sajma Print21 u Novom Sadu donio i vijest o novom spajanju na grafičkom tržištu regije

Prvi od dva ovogodišnja sajma Print21 jučer, u srijedu, 21. 2., otvorio je svoja vrata u prostoru Novosadskog sajma. Prvi  je to put da se sajam održava u Novom Sadu na veliko zadovoljstvo i izlagača i posjetitelja. Vidjelo se to i  po iznimnoj posjeti prvog dana koja je samo potvrdila da je sajam Print21 izrastao u respektabilnu, regionalnu sajamsku priču koja je očigledno branši i više nego potrebna.
Raznolika i bogata ponuda stvarala je gužve na štandovima izlagača tijekom cijelog dana.
Više od 50 različitih strojeva i prateće opreme te nekoliko premijernih predstavljanja privukli su više od 500 posjetitelja.

Uvjerljivo najviše rješenja vezano je uz segment tiska na tekstil, prvenstveno DTG i DTF, no niti ostalih rješenje ne nedostaje – produkcijska rješenja za tisak iz arka i role, flatbed printeri, cutteri, laserski rezači, UV i eko solventni printeri, rješenja za sitotisak, termo preše, softveri…dio je predstavljene ponude.

Sajam Print21 otvoren je i danas do 16h pa ako ste blizu, navratite.

Igepa Oracal

Vijest koja je svakako odjeknula sajmom je ona o novom spajanju na grafičkom tržištu regije. Naime, kako su nam potvrdili gosp. Grega Šimunović i Gosp. Dejan Karić, tvrtka Oracal Polikarbonati, u vlasništvu gosp. Karića, od jučer je i službeno postala dio Igepa Grupe.
Velika vijest koja će sigurno ponovno promiješati karte na grafičkom tržištu regije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content