Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješan sajam za svijet oglašavanja i prodaje

Jedan posjet, sve pogodnosti – sjajna, dobro prihvaćena ideja. Uz ukupno 1084 izlagača, nova sajamska mreža koja se sastoji od PSI-a, PromoTex-a i viscom-a, istaknula je svoju ambiciju da postane najveći europski sajam za oglašavanje i prodaju. Više od polovice izlagača došlo je izvan Njemačke, točnije ukupno 38 zemalja.

“Izvanredan rezultat koji daje jasnu viziju na međunarodnoj razini. Pravi događaj koji predstavlja gotovo sve ključne igrače u svim područjima vizualnog i tekstilnog oglašavanja – trendsetere i inovatore tržišta ”, kaže gospodin Michael Freter, direktor Reed Exhibitions Njemačka.

Ovim spajanjem sajmova  dugogodišnji san reklamnih i marketinških tvrtki pretvoren je u stvarnost: šest izložbenih dvorana ispunjenih kreativnošću i inspiracijom, live radionicama i laboratorijima, pokrilo je gotovo cijeli spektar. Sve to pod jednim krovom s PSI-jem, vodećim europskim događanjem za industriju promotivnih proizvoda, viscom-om, vodećim europskim sajmom vizualnih komunikacija i novostvorenim PromoTex-om, koji je zamišljen kao međunarodni sajam za promociju, sport i radnu odjeću.

“Došlo je vrijeme da stvorimo novu, središnju žarišnu točku za sve što se oglašava i prodaje, ne gubeći iz vida postojanje i identitet svake pojedine industrije”, kaže Petra Lassahn, direktorica triju sajmova.

Viscom_Dusseldorf_detalji_Print_magazin

Viscom ponovno oduševio: 30% više posjetitelja nego prošle godine

Sa 185 izlagača (2017: 197), 9.647 posjetitelja (2017: 7.231) iz 53 zemlje i 24% međunarodnih posjetitelja, viscom je premašio sva očekivanja.

Ovakav rezultat doveo je do toga da je gđa Petra Lassahn, koja je od 2006. godine u viscom ekipi, bila vrlo zadovoljna: „Uspjeli smo okrenuti stvari nakon tri teške godine. Naš fokus na osnovne segmente – sign segment, ispis velikog formata i završnu obradu ispisa te razvoj novih praktičnih formata i predavanja uvelike su pridonijeli tom preokretu. Povjerenje izlagača bila je osnova za to. To ne bi bilo moguće bez bliskih odnosa koji su rasli tijekom godina između izlagača i nas. Viscom je opet sajam pobjednika.”

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content