Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješna instalacija Cron UV CTcP-a u tiskari Kerschoffset

Povećanje kapaciteta zahtijevalo je od tiskare Kerschoffset d.o.o. ubrzanje i povećanje fleksibilnosti i kod izrade ploča. To je značilo zamjenu postojećeg termalnog CTP-a. Odlučili su se za Cron UV CTcP UVP-4696GI+, koji je nedavno i instaliran.
DCIM/100MEDIA/DJI_0159.JPG

Kako ističe gosp. Danijel Kerš, direktor tiskare Kerschoffset, ovaj model ima sve karakteristike koje su im potrebne – robusnost, brzinu te izuzetnu kvalitetu izlaznog proizvoda, odnosno UV ploče. „Cron UV CTcP UVP-4696GI+ ima brzinu od 40 B1 ploča na sat što nam s radom u dvije smjene daje optimalnu produkciju ploča koja može zadovoljiti naše sadašnje i buduće kapacitete. Ima i predugrađenu mogućnost proširenja za još 32 laserske diode čime možemo dodatno povećati brzinu stroja, ukoliko se za to ukaže potreba. Ujedno nije zanemariva ni činjenica da su UV ploče osjetno jeftinije od termalnih ploča“, kazao nam je gospodin Kerš.

Instalacija u tiskari Kerschoffset 36. je Cron stroj instaliran u regije, a svoju instalciju u ovo trenutku čekaju još 43 naručena stroja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content