Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješna Mimaki promocija u Igepa Plani

Tvrtka Igepa Plana, u svojem demo centru u Zagrebu, organizirala je ovaj tjedan, točnije u utorak, 3. 9.  i srijedu, 4. 9. Dane otvorenih vrata u sklopu kojih je prezentirala promotivnu ponudu Mimaki pisača.
Naglasak je stavljen na tri pisača iz bogate Mimaki ponude:
– eco-solventni print&cut Mimaki CJV150-160
– print&cut Mimaki UCJV300-160 s LED-UV tehnologijom s mogućnošću s višeslojnog ispisa s bijelom bojom i lakom
– mali LED-UV flatbed Mimaki UJF-3042MkII koji pruža mogućnost izravnog ispisa na objekte do visine 15 cm, višeslojni ispis s bijelom bojom i lakom te mogućnost korištenja krute ili fleksibilne LED UV tinte.

Posljednja dva navedena pisača Igepa Plana predstavila je, između ostalog, i na ovogodišnjim DA-Digitalnim Aplikacijama održanim početkom godine u Zagrebu.

Tijekom dva dana prezentaciju je posjetilo 40-ak ljudi, koji su, kako nam je rekao gosp. Goran Paleka, najviše interesa pokazali za print&cut Mimaki UCJV300-160 s LED-UV. Ono što ih posebno veseli je to da velika većina njih nisu postojeći korisnici Mimaki pisači što znači da su prepoznali njihov potencijal i mogućnost, a sada su im još dostupniji u sklopu ove promotivne akcije i atraktivnog Igepa Plana promo paketa.
Zagrebački event dio je svojevrsnog roadshow-a koji je Igepa Plana započela još prošle godine prezentacijama u Osijeku i Splitu, a nakon Zagreba, event se nastavlja danas, 5. 9. u Opatiji u hotelu Ambasador gdje će sve zainteresirane ekipa iz Igepa Plane ugostiti od 14 do 18 sati.  
Svakog posjetitelja darovat će vrijednim poklon bonom iskoristivim pri kupovini novog stroja za nabavu potrošnog materijala.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content