Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješna priča iz Beograda

Gotovo dva desetljeća razvoja i jasne vizije profesionalnog poslovanja doveli su DPC (Digital Printing Centar d.o.o., Beograd) na mjesto tržišnog lidera u tisku velikih formata. Ekonomski pokazatelji u zadnjim periodima stavljaju DPC na prvo mjesto ne samo na domaćem tržištu Srbije, već i u cijeloj Adria regiji. 

Ovi rezultati još su impresivniji kada znamo da je taj ekonomski rezultat postignut uz visoka konstantna ulaganja u moderan proizvodni prostor i najnaprednije tehnologije i poslovna rješenja za industrijski digitalni tisak velikih formata. Uz kompletno preseljenje proizvodnje na novu lokaciju u kratkom vremenskom razdoblju od 5 godina instalirana su ukupno četiri industrijska Durst pisača. Riječ je o UV inkjet pisačima – dva Durst UV Rho 312R za tisak iz role i dva Durst UV P10 200 hibridna pisača (flatbed & roll-to-roll).

Fokus DPC-a na kompletnu uslugu i realizaciju u najkraćem roku, uz vrhunsku kvalitetu, rezultirao je pozicijom izvan konkurencije na regionalnom tržištu tiska velikih formata. Da bi to bilo moguće za tisak je potrebno koristiti tehnologiju koja je također izvan konkurencije, a takvom se pokazala višestruko nagrađivana DURST tehnologija. DPC je bio u potpunosti spreman na prelazak na novi nivo i još višu razinu.

Bio je potreban još jedino kvalitetan i pouzdan dobavljač – partner s vizijom dugoročne suradnje u svim segmentima poslovanja, a kao takav je prepoznat GRAFIKnet, kome je ovo partnersko mjesto i pripalo.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content