Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Uspješna suradnja Printera grupe i Grafik.net-a

Tiskara Printera svojim duhom i entuzijazmom velikodušno njeguje i promiče tiskarsku djelatnost, grafičku umjetnost, dizajn, originalnost i izuzetne ideje. Veličina ove tiskare je u tome što je na jednom mjestu i pod istim krovom uspješno okupila stručnjake i profesionalce iz 3 različite tiskare, a danas zapošljava preko 120 ljudi. Prva je tiskara u Hrvatskoj s FOGRA certifikatom. Proces certifikacije vodio je Grafik.net, ovlašteni FOGRA certifikator u Hrvatskoj.

Prvi stroj kupljen od Grafik.neta bio je Kodakov CTP sustav za osvjetljavanje ploča, još davne 2003. godine. Posljednja, nedavna investicija ponovno je Kodakov CTP sustav instaliran prije samo nekoliko tjedana. Tijekom svih godina suradnje te uz još nekoliko Kodakovih CTP sustava, predložena su i prihvaćena rješenja na području softverskih workflow rješenja, digitalnih rješenja te repromaterijala.

Upravo instalirani Trendsetter Q800 trenutno je najbrži CTP sustav u Grafik.net-ovoj ponudi sa zavidnom brzinom osvjetljavanja do 62 ploče na sat. Ovo je 90. Grafik.net-ova CTP instalacija i 211. instalacija Kodak CTP-a u regiji.

 „Naša suradnja traje već više od 15 godina, prvotno kroz 3 zasebne tiskare, a potom s Printera grupom. Želja nam je istaknuti dugogodišnju uspješnu i ugodnu suradnju, vječni podsjetnik na izuzetne partnerske odnose koje cijenimo i njegujemo jer oni su potvrda kvalitetnog i iskrenog odnosa punog povjerenja. Hvala Printera timu!“, kažu u Grafik.netu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content