Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

UV DTF odlični rezultati na svim krutim materijalima

Jedan od ukupno 15 DTF printera predstavljenih na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani bio je i onaj mađarske tvrtke Sign Trade.
U svom su poslovanju fokusirani na prodaju visokokvalitetnih proizvoda za digitalni tisak uključujući boje, vinil folije, printere i ostale dodatke.
U skladu s kretanjima na tržištu, 2020. godine portfelj proizvoda proširili su s DTF tehnologijom jer su od samog početka vidjeli njen potencijal. Kako nam je rekao Szilard Mogyorosi, ta se intuicija pokazala ispravnom jer je DTF brzo postao njihov vodeći segment.

Svoj posljednji iskorak u DTF segmentu,  UV DTF ili UV transfer tehnologiju predstavili su na sajmu u Ljubljani. Kako nam je rekao, UV transfer naljepnice mogu se prenijeti na bilo koju tvrdu površinu. Jedna od najvažnijih karakteristika je ta što nemaju pozadinu niti rub, stoga daju učinak sitotiska. Odlične rezultate daje na staklu, keramici, kartonu, aluminiju…
Njihov glavni partner u tom segmentu je kineska tvrtka HanrunPaper. S obzirom da su premazi jedan od njihovih osnovnih proizvoda njihove DTF filmove odlikuje visoka kvaliteta.
U Sign Trade-u vjeruju u potencijal UV DTF tehnologije, a svoju ponudu kreću širiti  i na područje naše regije.
Velika prednost je i njihovo skladište u Mađarskoj zbog kojeg su rokovi isporuke značajno kraći.

Zašto odabrati UV DTF tehnologiju, pogledajte u kratkom intervjuu. na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content