PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Zašto svaki kreativni ured treba dobar ploter?

Arhitekti i inženjeri trebaju brz, točan i pouzdan tisak širokog formata. Odgovarajući ploter može biti od istinske koristi svakom kreativnom uredu jer može lako zadovoljiti sve potrebe za ispisom te tvrtkama biti adut pred konkurencijom.

Želite znati kako ispisivati učinkovitije? Planirate kupiti ploter ili želite postići više s onim koji već imate?

Onda se svakako pridružite Canon online događaju uživo u utorak, 11. 5.  u 11:00 sati (CEST) i naučite sve što trebate znati o ispisu s Canon serijom imagePROGRAF TM.

Prijavite se odmah kako biste na vrijeme dobili podsjetnik o webinaru!

Interaktivnu sesiju vodit će gosp. Oleksandr Makovsky, Canonov voditelj proizvoda za CEE. Na webinaru će biti predstavljen i Canon eService – sustav u kojem plaćate samo ono što ispisujete.

Službeni jezik webinara je engleski, a emitirat će se na Canon EMEA kanalu na Youtubeu.

Zašto je korisno prijaviti se, pogledajte u videu!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content