Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

„Vaša inspiracija, naša inovacija, napravite razliku“

Mimakijeva nova kampanja pokazat će konstantan napredak i uspjeh korisnika.

Mimaki, jedan od vodećih proizvođača ink jet pisača širokog formata i sustava za rezanje, pokrenuo je svoju kampanju ‘Make the Difference’, osmišljenu kako bi proslavili inovacije i uspjeh svojih kupaca. Potaknut od strane nekih od najpoželjnijih inspirativnih pružatelja usluga ispisa i robnih marki diljem Europe, projekt istražuje raznolikost digitalnog tiska s pričama koje se fokusiraju na aplikacije od POS / POP segmenta do tekstila, direktnog tiska na predmete i 3D aplikacija.

Kao što i sam naziv kampanje govori, „Vaša inspiracija, naša inovacija, napravite razliku“, prikazat će se inovativni, visokokvalitetni i kreativni komercijalni projekti koje izrađuju Mimakijevi klijenti. Ova kampanja će trajati 6 mjeseci, a također će se izraditi inspirativni katalog s najboljim tiskanim aplikacijama koje će potaknuti povećane ideje, razmjenu znanja, poslovni rast i profitabilnost.

“Zadovoljstvo nam je pokrenuti ovu kampanju te dodatno podržati i proslaviti naše nevjerojatne klijente. U Mimakiju vidimo uspjeh kao timski trud “, kaže Danna Drion, viši menadžer marketinga za Mimaki Europe. “Radeći zajedno, možemo spojiti kreativnost, tehnologiju i energiju kako bismo pružili nevjerojatne rezultate.”

“Ova kampanja će istaknuti fantastičan rad koji naši klijenti pružaju u partnerstvu s drugim dobavljačima, uključujući grafičke dizajnere, umjetnike, arhitekte i inženjere – proizvodeći poslove koji nisu samo komercijalno uspješni, nego i inspirativni i obrazovni. Tijekom sljedećih tjedana i mjeseci, pričat ćemo njihove priče, predstavljati industrijske segmente uključujući sign segment, industrijski ispis u modi, dizajnu interijera i arhitekturi. Proslavit ćemo i nagraditi predstavljene kupce na FESPA-i u Münchenu u svibnju 2019. “, nastavila je Drion.

Prva serija kampanje, predstavlja tri različite priče s Mimakijevim korisnicima i Mimaki blog. To uključuje tvrtku Gate7 i njihovog klijenta KUHN koji su vodeći proizvođač poljoprivrednih strojeva u Velikoj Britaniji, kao i nagrađivano Sveučilište Huddersfield iz West Yorkshirea, UK. Tehnički blog će, s druge strane, obuhvatiti skup Mimakijevih temeljnih tehnologija koje se koriste kako bi se osigurala stabilna proizvodnja i kontinuirani rad za postizanje vrhunskih rezultata.

“Iako je kampanja tek počela, a mi i dalje pozivamo kupce na sudjelovanje, već smo uzbuđeni zbog mnogih dosadašnjih aplikacija”, izjavila je Drion. “Nadamo se da će jedinstveni spoj umjetnosti i znanosti, kreativnosti i tehnologije, dizajna i isporuke pružiti inspiraciju za razvoj novih i profitabilnih rješenja za Mimakijeve klijente diljem Europe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content