Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Velik interes za DA! – Digitalne aplikacije u Vrdniku

Nakon uspješnog prvog izdanja izložbeno-konferencijskog događanja DA! – Digitalne aplikacije, održanog u veljači prošle godine u Umagu, Print Magazin organizira drugo po redu događanje posvećeno predstavljanju digitalnih tiskarskih tehnologija namijenjenih korištenju kod malih aplikacija kao što su suveniri, t-shirt, mali promotivni proizvodi…

 

DA! 2018 održat će se u Vrdniku (Srbija) 16. i 17. 3. 2018., a pripreme su u punom jeku. Interes je i ove godine velik, pola izložbenih prostora već je rezervirano, stoga ukoliko još niste, vrijeme je da rezervirate svoj.

Naime, kao i u Umagu, i ove će godine uz edukacijski dio, tiskari iz cijele regije te proizvođači strojeva, opreme i materijala imati mogućnost izložiti svoju ponudu i pokazati svoja rješenja. U sklopu događanja bit će održano i prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star.

Dakle, razloga je i više nego dovoljno da dođete, a ukoliko ste bili u Umagu, znate da je uz dobar posao zajamčena i još bolja zabava! Dolazite u Vrdnik? DA!

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content