Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Video podsjetnik na prvi sajam promotivnih proizvoda PromoDays

Ove je godine u Zagrebu, 14. i 15. 9. u organizaciji Print Magazina održan prvi B2B sajam industrije promotivnih proizvoda – PromoDays. U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma okupilo se ukupno 26 izlagača iz Hrvatske i Slovenije koji su, na veliko zadovoljstvo posjetitelja, predstavili uistinu široku i bogatu ponudu rješenja.

Među izlagačima bile su tvrtke: Arc24, Art+Journal, Balboa, Bite Art, City Print, Euroton International, FED, Grafko Caspar, 5do12, Klamerica dizajn, KikaxDesign, Macan, Markek, Masaprint, Merch, Modna katedra, Og grafika, Opet njih dvije, Pismoreklam, PrimaBags, Recom, ScreenZ, Soba2, Šimić&Co., Tovedo i Usb.hr.
Svi oni pokazali su da su promotivni proizvodi još uvijek važan element poslovanja i odnosa s klijentima. Također, potvrdilo se da su i dalje višestruko vrlo učinkovit marketinški alat. Alat o kojem se, kako su nam rekli, više ne razmišlja samo pred kraj godine, nego ciljano tijekom cijele godine.

Upravo iz tog razloga, potrebe za organizacijom ovakvih sajmova itekako ima jer ponuda je iz godine u godinu sve bogatija, a rješenja sve kreativnija.
Da biste se i vi uvjerili da je tome tako, pogledajte kratki video presjek prvog izdanja sajma promotivnih proizvoda PromoDays.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content