Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vidimo se na Dekora Printu

Zahvaljujući stalnom razvoju tehnologije, dekorativni tisak sve više predstavlja tržišni segment koji zbog niza aplikacija ima veliki potencijal. Dekorativni tisak područje je koje tiskarima otvara nove mogućnosti, posebice ako se uzmu u obzir sve prednosti koje u ovom segmentu pruža digitalni tisak. Kontinuirani rast različitih aplikacija na području dekorativnog tiska dovodi do toga da on svoju primjenu sve više pronalazi u maloprodaji, kod privatnih kupaca, u turističkom sektoru te u industrijskoj proizvodnji. Veliki potencijal leži u arhitekturi i turizmu zbog ispisa na keramiku, tekstil, tapete, zidne obloge, staklo, laminat, drvo … Kako danas gotovo da nema materijala na koji se ne može otiskivati, mašta je jedino ograničenje kod korištenja digitalnih dekorativnih aplikacija.

U to će se moći uvjeriti i svi posjetitelji Dekora Printa, koji se od 28. 2. do 3. 3. 2018. održava u splitskoj Areni u sklopu sajma Gast. Na 1000 m2 izložbenog prostora očekuju Vas renomirani svjetski proizvođači tehnologija kao što su Ricoh, Mimaki, HP, Epson i drugi koji će uživo pokazati mogućnosti svojih strojeva, dok će pružatelji usluga tiska prezentirati svoju ponudu. Fokus će naravno biti na dekorativnom tisku (tapete, tkanine, tepisi, obljepljivanje namještaja…) te na suvenirima i ukrasnom tisku na tekstil.

Pozivamo Vas da i Vi predstavite svoju ponudu ili jednostavno dođite vidjeti mogućnosti i realizirajte svoju ideju!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content