PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Virtualni posjet HP demo centru u Barceloni

S obzirom da se u posljednjih nekoliko mjeseci veći dio poslovanja preselio u virtualni svijet, situaciji se prilagodila i tvrtka HP koja svim zainteresiranima nudi mogućnost virtualnog posjeta HP demo centru u Barceloni, ujedno najvećem Graphics Experience centru HP-a u Europi. Virtualni obilazak uključuje pisače HP Stitch ili HP Latex R serije.

HP virtualno demo iskustvo potpuno je prilagođeno potrebama korisnika, od odabira materijala na kojima se radi demo pa do samog vremenskog trajanja demonstracije na pisaču.  Demo se radi virtualno te je kupac na direktnoj vezi s operaterom u demo centru u Barceloni koji radi demo na dogovorenim materijalima i sve je potpuno prilagođeno potrebama kupaca.  Svi uzorci napravljeni za vrijeme demo prezentacije šalju se kupcu na adresu.

HP Graphics Experience Centar

HP Vas poziva da iskoristite ovu jedinstvu priliku i virtualnim koracima zakoračite u HP trening centar u Barceloni.
Svoj termin demo prezentacije možete dogovoriti kod tvrtke Fortuna Digital ili na mail: [email protected]

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content