Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Viscom Dusseldorf – predstavio novi vizualni identitet

Viscom ima novi, vizualni identitet. Pitamo se što dama s tirkizno obojenim očima predstavlja?

Vizualna komunikacija je šarena, uzbudljiva i inspirativna. Baš kao i viscom. To je ono što taj sajam predstavlja, a savršeno je predstavljeno s novim vizualom jer izražava cijeli spektar.

Posjetitelji i izlagači dolaze iz raznovrsnih i visoko kreativnih industrija te su uvijek znatiželjni i traže inspiraciju za svoje poslovanje. Na Viscom-u je podjednako uzbudljivo za oglašavače, tiskare i agencije, trgovce i kreativce, a to je upravo ono što novi vizualni identitet prikazuje.

Tvrdnja “We conect”- “Mi povezujemo” ostala je ista. Ali dodane su ključne poruke: inovacija, inspiracija i informacija. Zašto baš ove tri?

Ključnim riječima “Inovacija”, “Inspiracija” i “Informacija” povezuju se posjetitelji s najvažnijim trendovima u industriji te najnovijim rješenjima i aplikacijama. Ovogodišnji Viscom će opet odgovarati na pitanja: Kakve su mogućnosti? Kako će se to odraditi? Tko će to učiniti?

Ovaj sajam će biti sinonim za “učinkovitost”. Viscom posjetitelji ulaze u hale s vrlo jasnim idejama a na samom sajmu dobivaju pomoć u pronalaženju partnera s kojima se žele susresti. Na taj način se optimizira njihov posjet događaju. Naš alat za pronalaženje partnera će biti na mreži početkom rujna, a nakon toga će si partneri početi dogovarati sastanke.

Što posjetitelji mogu očekivati ove godine?

Za “Digitalni marketing i komunikacije”, “POS Display & Packaging” i “Tehnologiju oglašavanja preko dizajna interijera”, pripremljeno je 50 uzbudljivih prezentacija s poznatim govornicima. I posjetitelji se također mogu veseliti raznim nagradama industrije, kao što su Digital Retail Award i nagrada DISPLAY Superstar, koja će biti uključena u večernje događaje, kao i European Wrap Star nagradu.

Posebnost će ove godine biti suradnja sa studentima Sveučilišta u Wuppertalu, koji trenutačno razvijaju “Viscom- svijet bajke”. Ovaj posebni dio ulaza daje posjetiteljima mogućnost da uđu na Viscom na poseban, sasvim novi način. Sajam će i dalje ostati vjeran svojem sloganu “We conect”. Na ovogodišnjem Viscom-u se svakako trebate pripremiti za velika iznenađenja!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content