Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Viscom Italia – dugi redovi ispred ulaza

Da interes za eventima nikada neće nestati potvrdile su i velike gužve na ulazu na ovogodišnji milanski sajam Viscom Italia. Osim većeg broja izlagača u odnosu na prijašnja izdanja, ovogodišnji sajam je iznenadio iznimno velikom posjetom. Atraktivnom ponuda dodatnih sadržaja također je bila odličan mamac za posjetitelje.

Kreativne talijanske tvrtke predstavile su niz novih tehnoloških rješenja koja je moguće vidjeti isključivo u Milanu. Značajni poticaji talijanske države u smjeru Industrije 4.0, odnosno automatizacije utjecali su na veliki broj tehnologija koje imaju implementirano barem malo automatizacije u odnosu na tehnologije koje viđamo na drugim sajmovima.

Atraktivni popratni sadržaji dali su dinamiku samom događaju i oplemenili, prema osobnom sudu, jedan od kvalitetnijih sajmova. Uz sajamsku manifestaciju, održana je i izložba Elementaria, fokusirana na segment interijera i brending prostora.
DIVA – Display ItaliaViscomAwards najvažnija je manifestacija godine u Italiji na kojoj su dodijeljene nagrade za najuspješnije POS i POP sustave. Osim natjecatelja iz Italije, DIVA okuplja i proizvođače iz šireg okruženja od Poljske pa do Bugarske kojima je Italija značajno tržište.
ViscomTalks posjetitelje je uključio u različite radionice, seminare i debate na kojima su mogli razmijeniti iskustva i znanja iz različitih segmenata grafičke branše.

Više o ovom Viscom Italia sajmu moći ćete pročitati u sljedećem izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content