Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

VISCOM Milano proslavio 30 godina djelovanja

Milanski sajam vizualnih komunikacija VISCOM ove godine je proslavio svoje 30-to izdanje. Posjetitelja nije nedostajalo, a organizatori sajma su uložili veliki trud u program sajma i događanja, kojih nije nedostajalo. Sajam je pratilo nekoliko zanimljivih događanja koja su upotpunila znanja posjetitelja.

VISCOM Talks je posjetiteljima donio nekoliko uspješnih sugovornika koji su predstavili svoja iskustva iz različitih grana industrije, a vezano na temu vizualnih komunikacija. S publikom su podijelili tajne uspjeha i metode rada koje su im pomogle da poboljšaju svoj rad i postignu visoke rezultate u medijima i komunikacijskoj industriji.

VISCOM Live je razlog koji nas svake godine vraća na sajam u Milano. U sklopu ovog događanja je predstavljen interaktivni laboratorij koji je tijekom tri izložbena dana prezentirao mogućnosti korištenja različitih proizvoda u svrhu vizualne komunikacije. U sklopu laboratorija su korištene različite tehnologije, materijali i rješenja te provođene različite faze obrade i proizvodnje koje dovode do gotovih proizvoda.

DIVA – Display Italia Viscom Award je međunarodni natječaj posvećen svijetu POS-a. U sklopu izložbe najboljih ovogodišnjih radova, nije nedostajalo vrhunskih rješenja iz segmenta ambalaže, trgovine, reklamne industrije, kratkotrajnih ili dugotrajnih POS displej sustava.

Elementaria je izložba koja je okupila kreativne dizajnere  i prikazala dizajn prototipova za industriju robnih marki ili brendova. Fokus ovogodišnje Elementarie je bio Sport & Fitness. Grafička industrija je u tom segmentu ključan faktor kod proizvodnje, posebno personalizirane sportske odjeće ili u sklopu uređenja maloprodaja sportskom ili fitness opremom.

VISCOM Milano je svojih prvih 30 godina obilježio možda sa smanjenim kapacitetom izlagačkog prostora, ali s kvalitetnim sadržajem i sa kreativnom ponudom koja nije prisutna ni na jednom drugom sajmu u tom obujmu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content