Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Visokokvalitetne tkanine iz tvrtke Avorato

Veleprodaja, nabava i distribucija visokokvalitetnih tkanina specijalnost je varaždinske tvrtke Avorato. Fokusirani su prvenstveno na tkanine za radnu i medicinsku odjeću. Uz to, u asortimanu imaju i  kvalitetne materijale za kuharski i pogrebni program. Nude i štepeks i flis materijale te tkanine visoke vidljivosti kao što su retroreflektirajuće trake. Tu su i razni drugi materijali poput kirurškog platna, sirovih tkanina, podstava, džepovina, benetona i traper materijala.
Dio svoje ponude predstavili su na ovogodišnjem Textile Week Adria. Kako nam je u kratkom razgovoru rekao gosp, Marko Banac, situacija i u veleprodaji tekstila je prilično izazovna jer je konkurencija izvana velika. Puno im znači što sa svojim dobavljačem surađuju već više od 20 godina što im osigurava kontinuitet kvalitete. Na prvom mjestu im je zadovoljstvo klijenata zbog čega posebnu pažnju posvećuju upravo kvaliteti tkanina te konstantnom unapređenju prodajnog programa prateći trendove na tržištu. Primjerice, ističe, kako su trenutno aktualne tkanine s elastanom. Većina tkanina kontinuirano je dostupna zahvaljujući velikom lageru.
Globalna kretanja utjecala su i na ovaj segment tržišta, posebice kada su u pitanju cijene. Avorato je, kako kaže, po pitanju cijena bio vrlo oprezan, dizali su ih postupno kako bi kupcima stvorili što manje opterećenje.
Kako se nose s izazovima, likvidnošću i rokovima naplate te što misle o Textile Week Adria pogledajte u intervjuu na YouTube kanalu Print Magazina.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content