Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Visokokvalitetni sportski promotivni artikli

SDX Group poljski je proizvođač promotivnih artikala vrhunske kvalitete. Na tržištu su prisutni od 2015., a njihov uspjeh zajamčen je individualnim pristupom kupcima i uslugama temeljenim na najvišim standardima. Sa svojom širokom ponudom sudjelovali su na sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani i predstavili svoje najvažnije brendove.

TheChallenge® brend za sportsku odjeću kao što su majice kratkih rukava i kratke hlače za nogometne i košarkaške timove, zatim sportske hlače i trenirke. Bee2® brend nudi torbe visoke kvalitete, torbice s uzicom, futrole za tablete, kozmetičke torbice te multifunkcionalne šalove i kape. PrintLook® brend koji nudi luksuzne kupaonske ogrtače izrađene od visokokvalitetnih materijala s mogućnošću brendiranja vezom ili sublimacijom. Caprilla brend koji uključuje jastuke, deke i ručnike, ali i mnoge druge brendove i proizvode koje imaju u svojoj bogatoj ponudi.

Ključne stavke na koje se fokusiraju je kvaliteta i zadovoljstvo kupaca. Sve iz svoje ponude proizvode u Poljskoj, za razliku od drugih proizvođača.

Više o tvrtki SDX Group saznajte u videu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content