Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

VIVID – višestruko nagrađivana oprema za završnu obradu

Britanski proizvođač visokokvalitetnih uređaja za završnu obradu, poput laminatora, ručnih rezalica, bindera i ljepilica, s tradicijom poslovanja dugom 30 godina, pokrenuo je prije dvije godine proizvodnju digitalnih sustava za rezanje. Pokazalo se izuzetno uspješnim potezom.

VeloBlade Volta – izrezivanje bilo kojeg oblika u jednom prolazu

Vividov digitalni sustav za rezanje daje vam slobodu lakog stvaranja jedinstvenih i sofisticiranih proizvoda po najisplativijoj cijeni na tržištu. Integriran s preciznim alatima za rezanje, biganje i perforiranje, VeloBlade Volta omogućuje vam izrezivanje bilo kojeg oblika ili strukture izravno iz vašeg dizajna, u samo jednom prolazu. Otisnuti i laminirani materijali čvrsto se drže na mjestu pomoću visokokvalitetne vakuumske transportne trake. Nakon rezanja, listovi se automatski odlažu s transportne trake na ladicu za izlaganje. Ulagači komplet vakumskih sisaljki radi zajedno s mlaznicama za raspuhavanje. Omogućuje ulaganje materijala do visine 150mm u automatski ulagač, automatsku registraciju markera pomoću CCD kamere, što u konačnici omogućuje proizvodnju bez nadzora.

Dodavanjem Opcije DUAL proizvodnje na svom poznatom B1 VeloBlade Volta modelu omogućio je istovremeno rezanje više poslova u jednom prolazu čime je interes za ovim sustavima porastao.

VeloBlade za nove, beskrajne mogućnosti

U svoju ponudu Vivid je dodao i neke nove alate za rezanje.  VeloBlade Nexus tu je za jedinstvene i složene rezovi, bigovi i perforacije. Sposobnost izvođenja svega navedenog u jednom prolazu znači da VeloBlade asortiman digitalnih sustava za rezanje otvara beskrajne mogućnosti. Korisnicima nudi mogućnost proširenja ponude i na nova tržišta poput ambalaže.

Grafik.net s ponosom ističe tri instalacije ovih vrhunskih sustava u našoj regiji.
Podignite i vi svoju proizvodnju te završnu obradu na višu razinu širokom ponudom najnovije opreme i vrhunskih materijala iz VIVID asortimana. Slobodno kontaktirajte Grafik.net.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content