Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vizualno brendiranje poslovnih prostora za nepogrešiv prvi dojam

Svaki uredski prostor raspolaže nizom praznih površina. Zidovi i staklene stijene često ostaju zanemarene prilikom uređenja, a upravo njih je moguće iskoristiti na način da se kroz njihovo uređenje stvori jedinstven, zanimljiv i privlačan prostor koji će postići wow efekt.
Tvrtka Anula specijalizirana je upravo za vizualno brendiranje interijera, prije svega poslovnih. Zašto su se odlučili baš za taj segment te zašto je brendiranje interijera toliko popularno, rekla nam je gđa Ivana Leko, direktorica tvrtke Anula.

„Smatramo da je brendiranje poslovnih prostora važan dio prezentacije svakog poduzeća. Utječe na prepoznatljivost brenda, stvaranje profesionalnog dojma i iskustva klijenata dok se istovremeno kreira ugodan ambijent svim zaposlenicima.
Vjerujemo da je vizualna promocija tvrtke kroz brendiranje poslovnih površina ključna za uspješno poslovanje i da može biti dostupna svima, stoga smo kreirali naš brand VIDIME čija je glavna svrha pomoći poduzetnicima da se vizualno izraze i dopru do svojih kupaca na optimalan način“, istaknula je gđa Leko.

Čini nam se da se o uređenju poslovnih interijera nikada kao do sada nije vodilo toliko računa. Što je dovelo do porasta popularnosti?

Mislimo da su poslodavci prepoznali važnost uređenja poslovnih prostora iz dva razloga.
Jedan su zaposlenici tvrtke. Naime, svaki poslodavac želi stvoriti ugodan radni ambijent. Ljudi su općenito počeli razmišljati o unosu boja te vizualnih elemenata u prostor koji će ih s jedne strane opustiti, a s druge s potaknuti na kreativnost. U novije vrijeme u uredima se sve više pojavljuju posebne prostorije koje su namijenjene za zabavu, opuštanje, druženje. Da biste kreirali takve prostore potrebno je urediti i same zidove. Tapete ili zidne naljepnicu najefektniji su način.
Drugi razlog je prezentirati samu tvrtku, njezin vizualni identitet te vrijednosti i sve to komunicirati kroz zidove i staklene površine ureda. Kroz takvu prezentaciju ostavlja se puno jači dojam na posjetitelje te podiže vrijednost u očima kupaca.

Koje sve mogućnosti uređenja interijera tvrtka Anula može ponuditi klijentima, i s aspekta rješenja i s aspekta materijala?

Svojim kupcima nudimo cjelovita rješenja što znači da ih podržavamo od ideje do realizacije. U trenutku kada kupci osvijeste važnost brendiranja, u skladu s konceptom samog prostora savjetujemo ih koje pozicije je najbolje iskoristiti. Nakon toga predložimo rješenja u smislu dizajna i materijala.
Za same zidove prvenstveno nudimo foto tapete, konturno rezane zidne naljepnice te kaširane slike s okvirima. Za staklene stijene unutar uredskog prostora nudimo pjeskarene folije koje imaju dvostruku ulogu, stvaranje diskrecije i brendiranje.
Nakon toga slijedi grafička priprema za tisak te sama izrada i montaža.

Koja su top tri trenda u uređenju interijera te koliko su potencijala brendiranja svjesne tvrtke na našem tržištu pročitajte u intervjuu. Dostupan je u aktualnom online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content