Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vodič kroz FESPA-u

FESPA 2018 – vodič kroz sajam

Fespa 2018 će biti najveći europski događaj u industriji tiska širokih formata a održat će se od 15-18.05.2018. u Berlinu. Obuhvatit će sitotisak, digitalni tisak i tisak na tekstil. U Berlinu će biti predstavljeno više od 700 brendova. Ovogodišnja Fespa će zauzeti 10 hala prostora a više od 650 izlagača će se predstaviti posjetiteljima, kojih će biti sa svih strana svijeta.
Uz izložbeni dio FESPA organizira i atraktivan edukativni sadržaj. 
Trend Theatre
nudi niz zanimljivih predavanja o smjerovima razvoja grafičke industrije u godinama koje nam dolaze.
Digital Corrugated Experience
će posjetitelje uvesti u svijet tiska ambalaže, od malih kutijica za poklone pa do velikih personaliziranih industrijskih naklada.
FESPA Awards
je nagrada namijenjena najboljim svjetskim ostvarenjima u različitim granama grafičke industrije a ocjenjuje kreativnost i tehničku izvedbu grafičkog proizvoda.
Printeriors
je jedinstvena izložba sektora unutarnjeg uređenja prostora. Ovo je mjesto gdje se spajaju kreativnost, dizajn i funkcionalnost.
FESPA EUROPEAN WRAP MASTERS
– prilika za pogledati vrhunske stručnjake i naučiti nove trikove u obljepljivanju vozila.
Print Make Wear
– posjetite modernu tvornicu personalizirane odjeće. FESPA Vas vodi u obilazak najnovijih tehnologija na polju tiska tekstila, od dizajna do gotovog proizvoda.

MIMAKI – hala5 – štand 2

Mimaki će predstaviti cijeli asortiman svojih proizvoda, uključujući inovativna rješenja u sign industriji, tekstilu te u rastućem 3D segmentu. Mimaki će također sudjelovati u nekoliko Fespinih posebnih događanja, kao što su World Wrap Masters, Printeriors i u novom događanju vezanom uz tekstil, Print Make Wear. Posjetiti ih možete u hali 1.2, na štandu D20 i D30.

EPSON – hala 2.2 – štand D20

Epson će na Fespa-i predstaviti SureColor SC-F2100, DTG pisač koji ispisuje u visokoj kvaliteti, na široki raspon materijala, od majica, pulovera, torbi…

Epson će na Fespa-i biti u hali 2.2, na štandu D20.

HP – hala 3.2 – štand C20

HP će u hali 3.2, na štandu C20 posjetiteljima predstaviti Latex R seriju, hibridnu tehnologiju koja se

kombinira s HP fleksibilnim ispisnim mogućnostima, uz HP Latex bijelu boju. Posjetite ih u hali 3.20, na štandu C20.

KORNIT DIGITAL – hala 1.1. – štand A20

Kornit Digital će se na Fespa-i predstaviti sa svojim partnerima u hali 1.1, na štandu A20. Predstavit će HD tehnologiju, s Avalanche HD6 i neonske boje s Allegro rješenjem.

POLYPRINT – hala 2.1 – štand C20

TexJet modele s posljednjim poboljšanjima u hardveru i softveru predstavit će na Fespa-i Polyprint. Njihov novi Cadlink softver “Digital Factory Apparel, Polyprint Edition V10 će biti uključen u cijenu. Posjetite ih u hali 2.1, na štandu C20.

AVERY DENNISON / MACTAC – hala 6.2 – štand A42

Deset novih inovacija, šest od Avery Dennisona i 4 od Mactac-a će biti predstavljeno na Fespa-i. To će biti aplikacije za vozila, arhitekturu i unutarnje displejeve. Sve inovacije moći ćete vidjeti u hali 6.2, na štandu A42.

RICOH – hala 3.1 – štand A50

Na 224m2 u hali 3.1, na štandu A50 u Berlinu, posjetiteljima će se predstaviti i Ricoh. Pokazat će kako se uz pomoć tiska i komunikacije mogu otvoriti nove mogućnosti u sign i display segmentu.

BROTHER – hala 2.1 – štand A32

Brother je pionir u DTG segmentu i već 13 godina aktivno razvijaju industrijske standarde. Imaju ispisne glave i boje iz vlastite proizvodnje. Na Fespa-i će biti u hali 2.1, na štandu A32.

TROTEC – hala 1.1 – štand B28

Trotec će na Fespa-i predstaviti u potpunosti automatiziran laserski sistem SP4000C. Naći ćete ih u hali 1.1, na štandu B28.

NANODIY – hala 4.1 – štand D51

Na zajedničkom štandu sa Witpac-om, NANODIY će predstaviti rješenja za tisak na krute predmete, te tisak na tamne i svijetle tkanine. Od specijalnih efekata, posjetitelje očekuju prezentacije različitih aplikacija korištenjem specijalnih MTF folija.

DIRECT COLOR SYSTEM – hala 1.1 – štand D20

DCS je svjetski lider u proizvodnji DTS UV LED ink jet ispisne tehnologije. Na Fespi će se predstaviti u hali 1.1, na štandu D20.

AGFA – hala 1.1 – štand D20

U povodu Fespa-e Agfa je pokrenula novu kampanju EXTREME, s motom “Ekstremna produktivnost, ekstremna kvaliteta”. U Berlinu će biti u hali 1.1, na štandu D20.

EPILOG LASER – hala 1.1. – štand D38

Epilog Laser, vodeći proizvođač CO2 i fiber graverki i rezača te sistema za označavanje, na Fespa-i u Berlinu će biti u hali 1.1, na štandu D38.

FUJIFILM – hala 2.2 – štand D50

Na Fespa-i u Berlinu Fujifilm će u hali 2.2, na štandu D50 predstaviti svoje nove platforme pisača.

LIYU – hala 2.2. – štand B50

Proizvođač pisača širokog formata, Liyu, u Berlinu će se posjetiteljima predstaviti u hali 2.2, na štandu B50.

ROLAND DG – hala 2.2, štand B20

U Berlinu će na Fespa-i također sudjelovati i Roland DG sa svojim širokim asortimanom u sign, tekstilnom i industrijskom segmentu. Posjetite ih u hali 2.2, na štandu B20.

M&R – hala 4.1 – štand A30

M&R je jedan od najvećih proizvođača opreme za sito i digitalni tisak a u Berlinu će se posjetiteljima predstaviti u hali 4.1, na štandu A30.

ORAFOL – hala 6.2 – štand A25

Jedan od najvećih proizvođača medija i materijala za grafičku industriju, brend Orafol, posjetiteljima će predstaviti široki asortiman proizvoda i to u hali 6.2, na štandu A25.

GUANDONG – hala 1.1 – štand A22

Tvrtka Guandong Italia koja distribuira veliki broj medija za grafičku industriju, posjetiteljima će se predstaviti u hali 1.1, na štandu A22.

OKI – hala 3.1 – štand A22

OKI će na Fespa-i predstaviti svoje ink jet pisače širokog formata koji imaju visoko kvalitetan otisak s premium bojom. Biti će prisutni u hali 3.1, na štandu A22.

FOREVER – hala 2.1 – štand A21

Forever, proizvođač medija za digitalni tisak, raznih transfera i folija, predstavit će se posjetiteljima u hali 2.1, na štandu A21.

ESKO – hala 3.2, štand C48 i hala 5.2, štand D30

Na Esko štandovima C48 u hali 3.2i D30 u hali 5.2, posjetitelji će se moći uvjeriti u automatizirane procese koji mogu poboljšati njihovu produktivnost i profitabilnost u poslovanju.

FRIMPEX – hala 6.2 – štand D38

Tvrtka Frimpeks koja iz svojeg širokog asortimana može izdvojiti samoljepljive folije, medije za digitalni tisak, boje, laminacije, lakove, ljepila, trake i još mnogo toga, na Fespa-i će biti u hali 6.2, na štandu D38.

INTERCOAT – hala 6.2 – štand B63

Brend Intercoat je na tržištu prisutan već više od 30 godina. Proizvođači su samoljepljivih folija za tisak visoko kvalitetnih dekoracija, te raznih medija za digitalni tisak. Na Fespa-i ih možete posjetiti u hali 6.2, na štandu B63.

SISER – hala 4.1 – štand C69

Također jedan od proizvođača medija za digitalni tisak, tvrtka Siser, sudjeluje na Fespa-i u Berlinu. Posjetite ih u hali 4.1, na štandu C69.

POLI-TAPE – hala 6.2 – štand D20

Ove godine na Fespa-i, fokus brenda Poli-tape, proizvođača termo folija i medija za digitalni tisak, bit će na predstavljanju inovacija, odnosno na izbjegavanju migracije boja u tekstilnom tisku. Njihovu ponudu moći ćete vidjeti u hali 6.2, na štandu D20.

DATALINE – hala 3.1 – štand A29

Tvrtka Dataline iz Belgije posjetiteljima će predstaviti svoje softversko rješenje za široki format, sign segment i sitotisak – MultiPress s kojim možete smanjiti troškove i povećati svoju produktivnost. U Berlinu će biti u hali 3.1, na štandu A29.

IGEPA GROUP – hala 1.2 – štand D40

Igepa Group koja u svojoj ponudi ima široki spektar proizvoda te više od 50000 kupaca iz raznih segmenata na tržištu, u Berlinu će se posjetiteljima predstaviti u hali 1.2, na štandu D40.

CHEMICA – hala 4.1 – štand A20

Chemica je francuski proizvođač termo folija a na tržištu su više od 35 godina. U Berlinu će biti u hali 4.1, na štandu A20, pa ih možete posjetiti i uvjeriti se u njihovu kvalitetu.

EFI – hala 2.2 – štand B30

EFI je predvodnik transformacije iz analognog u digitalni tisak. Njihove industrijske VUTEk i Reggiani ispisne platforme možete upoznati u hali 2.2, na štandu B30.

FALK & ROSS GROUP – hala 4.1 – štand E30

Njemački distributer tekstilnih proizvoda Falk&Ross Group Europe, nudi više od 2400 kvalitetnih proizvoda uz dobre cijene, zalihu i izvrsnu uslugu. Na sajmu Fespa ćete ih moći posjetiti u hali 4.1, na štandu E30.

JET DIRECT – hala 4.2 – štand E37

Tvrtka Jet Direct će ove godine po prvi puta izlagati na Fespa-i u Berlinu. Naglasak će im biti na brendovima KOBA i DAZZLE koji će uskoro biti dostupni i kupcima u Europi, zahvaljujući investiciji u logistički centar koji se nalazi u EU. Jet Direct će se predstaviti u hali 4.2, na štandu E37.

IECHO – hala 5.2 – štand A25

Iecho će na Fespa-i predstaviti CNC rezače iz svojeg proizvodnog programa. Možete ih posjetiti u hali 5.2, na štandu A25.

CANON – hala 3.2 – štand A40 i B40

U Berlinu će se predstaviti i Canon. Oni će pokazati kako uz njihovo rješenje za tisak velikih formata možete poboljšati svoje poslovanje, povećati rast i optimizirati proizvodnju. Posjetite ih u hali 3.2, na štandovima A40 i B40.

ZUND – hala 1.2 – štand B50

Na Fespa-i u Berlinu posjetiteljima će se predstaviti i tvrtka Zünd koja će pokazati široki raspon multifunkcionalnih CNC rezača, s efikasnom, završnom obradom. Rješenja ovog švicarskog proizvođača ćete moći vidjeti na nekoliko mjesta, kod njihovih partnera a i na njihovom štandu B50 u hali 1.2.

DGI – hala 2.1 – štand C40

DGI će u Berlinu predstaviti nekoliko pisača od 1.6 – 3.2m širine a posebno najavljuju kako će Eco solventni pisač 1.9m VE-1908 biti predstavljen po prvi puta na europskom tržištu. Možete ga pogledati u hali 2.1, na štandu C40.

ELITRON – hala 1.1 – štand C20

Elitron će također sudjelovati na sajmu. Posjetiteljima će predstaviti nova rješenja izgrađena na obećanju digitalnim tiskarama, kako će njihovo poslovanje pojednostaviti i pomoći im otvoriti nove poslovne mogućnosti. Moći ćete ih posjetiti u hali 1.1, na štandu C20.

SOLVETEX – hala 1.2 – štand A35

Tvrtka Solvetex iz Turske proizvodi materijale za razne tehnologije ink jet ispisa, od sublimacije, solventa, eco solventa, latexa pa do UV-a. U Berlinu ćete sve iz njihove ponude moći vidjeti u hali 1.2, na štandu A35.

3A COMPOSITES – hala 3.2 – štand C40

Vodeći proizvođač pločastih materijala, 3A Composites prezentirati će posjetiteljima široku paletu brandiranih materijala iz njihovog proizvodnog asortimana i asortimana tvrtke Polycasa. Fokus je na materijalima za digitalni tisak, sitotisak, retail, uređenje interijera signalizaciju te POS/POP aplikacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content