Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vrhunski rezultati u sublimacijskom tisku uz papir S-Race Vivid 120g

Tvrtka Europapier nedavno je započela suradnju s njemačkom tvrtkom Felix Schoeller koja ima bogato iskustvo u razvijanju sublimacijskih papira.
Jedan od njih je i premazni sublimacijski papir S-Race Vivid 120g. Za njegov razvoj zaslužan je tim njemačkih inženjera koji kreiraju visokokvalitetne standarde u procesu proizvodnje papira.

Karakteristike papira S-Race Vivid 120g

Papir je dizajniran za desktop pisače te sublimacijski transfer na sve vrste sublimacijskih tvrdih podloga i materijala od poliestera. Razvijen je kako za minimalni tako i za veliki nanos boje.
Ono što ovaj papir stavlja ispred konkurencije jest ekstremno brzosušeće rješenje za savršenu kvalitetu reprodukcije. Također, vrlo je bitno napomenuti konzistentnost u kvaliteti što omogućava konstantno vrhunske rezultate
u sublimacijskom tisku.

S-Race Vivid 120 idealan je za tvrde materijale kao što su keramičke šalice, pločasti materijali, staklo te mekane materijale kao što je tekstil s minimalno 50% poliestera, poput primjerice podložaka za miševe i maskica za mobitele.

S-Race Vivid papir prima u sebe boju te istu toplinom otpušta. Otisnute boje su čiste, bistre i živopisne. Ono što je bitno naglasiti je da prilikom transfera papir otpušta svu boju te vrlo malo te iste boje ostaje na njemu. Cijeli proces odvija se na vrlo jednostavan način, a kako smo već naveli, koristi se kod tiska na razne sublimacijske materijale i poliester.

Trenutno je u Europapieru dostupan u formatu A4, no također se može naručiti u SRA3 formatu te u raznim širinama u roli. Za potrebe testiranja tu su i uzorci koji su dostupni u A4 formatu.

Prednosti korištenja papira S-RACE VIVID 120g:

  • Ekstremno brzo sušenje
  • Izvrsna oštrina linija
  • Izuzetna konzistencija kvalitete
  • Pogodan za meke i tvrde podloge.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content