Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vrijedne nagrade natjecateljima, ali i posjetiteljima Wrap Star natjecanja u Westagateu

Zaprešićki shoping centar Westgate  biti će domaćin trećeg regionalnog natjecanja u obljepljivanju automobila Adria/Balkan Wrap Star koje će se održati 12. i 13. 9. 2018. godine u prostoru Muzeja Ferdinand Budicki.

U nagrađivanje natjecatelja se uključilo više tvrtki. Kao i na prijašnjim natjecanjima, prva nagrada za pobjednika AB Wrap Star natjecanja je novčani iznos od 500,00€ kojeg osigurava organizator Print Magazin te putovanje na europsko natjecanje o trošku Print Magazina.

Za osvojeno drugo mjesto pobrinula se tvrtka Trgo Fortuna koja će drugoplasiranog natjecatelja nagraditi vrijednim poklonom Tool Bag Kit španjolskog proizvođača Plast Grommet, u vrijednosti 1000,00kn. Tool Bag Kit je praktična torba puna neophodnog alata potrebnog svakom wrap majstoru prilikom rada s folijama. Španjolski proizvođač Plast Grommet je jedan od rijetkih proizvođača koji svoju proizvodnju ima na europskom tlu. Njihovi alati su vrlo visoke kvalitete, testirani od strane wrap zajednice i prilagođeni različitim vrstama posla koje vas mogu iznenaditi prilikom obljepljivanja.

Trećeplasirani natjecatelj  dobit će poklon paket tvrtke Reply d.o.o., komplet profesionalnih Olfa skalpela i nožića za doradu folija na vozilima. Vrijednost ovog paketa je 500,00kn.

Da ni posjetitelji ne ostanu kratkih rukava pobrinuo se njemački proizvođač profesionalnih fenova Steinel koji će nagraditi dva posjetitelja s profesionalnim fenom Steinel namijenjenim fiksiranju folije prilikom obljepljivanja vozila.

Natjecatelji LLumar Tinting Cup natjecanja će osvojiti vrijedne pakete LLumarovih proizvoda.

Epson Afterwork Beer Party
Osim učenja očekuje  nas i zajedničko druženje. Epson je za kraj prvog dana pripremio Epson Afterwork Beer Party na kojem sve posjetitelje i izlagače očekuje Epsonovo hladno pivo, a Print Magazin će se pobrinuti i za malu zakusku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content