Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vrijedne nagrade za wrapere

Za natjecatelje koji će se boriti za titulu najboljeg na 3. regionalnom natjecanju u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star, koje će se 12. i 13. 9. održati u muzeju automobila Ferdinand Budicki (nalazi se u sklopu trgovačkog centra u Westgate), pripremljene su vrijedne nagrade.

Natjecatelji će se boriti u tri kruga natjecanja. Prvi, diskvalifikacijski krug, održat će se prvog dana natjecanja. Zadatak će biti obljepljivanje prednjeg blatobrana te prednjih i stražnjih vrata vozila. Predviđeno je osam natjecatelja koji će pokazati svoje vještine, pedantnost i preciznost.
U drugom, polufinalnom krugu, koji će biti drugog dana natjecanja, 13. 9., četiri najbolja natjecatelja će obljepljivati prednja i stražnja vrata te blatobran natjecateljskog vozila. Dvoje najspretnijih očekuje ulazak u finale koje je planirano u popodnevnom terminu istog dana.

Finalno natjecanje će vremenski biti dulje od polufinala, ali će se od natjecatelja zahtijevati obljepljivanje cijele strane vozila. Najboljeg wrapera očekuje novčana nagrada u protuvrijednosti od 500,00€ te izravni odlazak na europsko wrap natjecanje u Dusseldorf,  8.-10. 1. 2019. godine na trošak Print Magazina.
Za osvojeno drugo mjesto pobrinula se tvrtka Trgo Fortuna koja će drugoplasiranog nagraditi vrijednim poklonom “Tool Bag Kit” španjolskog proizvođača Plast Grommet. “Tool Bag Kit” je praktična torba puna neophodnog alata potrebnog svakom wrap majstoru prilikom rada s folijama. Španjolski proizvođač Plast Grommet je jedan od rijetkih proizvođača koji svoju proizvodnju imaju na europskom tlu. Njihovi alati su vrlo visoke kvalitete, testirani od strane wrap zajednice i prilagođeni različitim vrstama posla koje Vas mogu iznenaditi prilikom obljepljivanja.

Uz vrijedne nagrade, za natjecatelje, a i sve posjetitelje spremamo puno radionica i prezentacija noviteta iz segmenta apliciranja folija.

Sponzori AB Wrap Star natjecanja:
– Avery Dennison – sponzor folija
– Epson – sponzor tiska dizajna
Pokrovitelj AB Wrap Star natjecanja:
– HUS – Hrvatska Udruga Sitotiskara

 

Prijava za natjecanje: https://www.print-magazin.eu/wrap-contest-adriabalkan/

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content