PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Vrijeme je za novi početak i svježe ideje! Canon je već krenuo!

Završio je virtualni festival digitalnog tiska Make It tvrtke Canon. Ovim putem tvrtka Canon želi zahvaliti svima koji su sudjelovali na eventu koji je trajao od 8. do 17. 6. 2021.

Cilj Make It festivala bio je, prije svega, potaknuti i nadahnuti grafičku branšu kako bi se vratila još jača nakon izazova pred kojima se našla u posljednjih 18 mjeseci. Inspirativni poslovni i motivacijski govornici, mentori Canon Ascent programa i stručnjaci za proizvode podijelili su svoje znanje i stručnost kako bi tiskarima pomogli u ponovnoj izgradnji. Naravno, uz maksimalnu podršku Canona.  

Kako je u završnom obraćanju rekao gosp. Taz Nakamasu, izvršni dopredsjednik Document Solutions, Canon EMEA, Make It je organiziran kako bi tvrtkama pomogao stvoriti plan oporavka i nastaviti održivi rast i razvoj.
„Vjerujemo da su vas govornici koji su pozvali na prikupljanje snage, borbenosti i mentalne žilavosti nadahnuli za krenuti naprijed“, rekao je gosp. Nakamasu.

Inspiracija, inovacija, transformacija


Uz korisne stručne savjete i uvijek zanimljive motivacijske priče, sudionici su tijekom osam dana mogli vidjeti i demonstracije Canon tehnologija i rješenja. Cilj demo prezentacija bio je pokazati kako uz Canon rješenja možete biti produktivni, efikasni i kreativni, spremni pružiti dodanu vrijednost vašim klijentima te pronaći nove prilike.
Make It event spojio je velik broj sudionika i klijenata s business developerima i stručnjacima kako bi vam pomogli izraditi vaš plan puta prema uspjehu. Jer ovo je vrijeme za novi početak i svježe ideje.
Pritom treba imati na umu, a kako je u svom motivacijskom predavanju naglasio i gosp. Renea Carayole da veliki lideri nikada ne pobjeđuju, pobjeđuju samo veliki timovi.

Canonov cilj s Make It festivalom bio je INSPIRIRATI vas pomoću novih ispisnih aplikacija i novih načina rada, ohrabriti na INOVACIJE pomoću nove tehnologije radi stvaranja dodane vrijednosti, i u konačnici pomoći da se razvijate i TRANSFORMIRATE svoje poslovanje za 2021. godinu i ubuduće. Sve ovo uz želju da se sa svojim klijentima čim prije vide na nekom eventu uživo.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content