PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Wall dressing – uređenje zidova: intrigirajući trend

U današnje vrijeme, više nego ikad, tiskari moraju biti svestrani, brzi, konkurentni i u skladu s tehnološkim inovacijama u segmentu strojeva i materijala. Da bi se učinkovito odgovorilo na brzi tempo last-minute kampanja i promocija, važno je uvijek imati na raspolaganju najprikladniji materijal, siguran i certificiran za određene primjene.

Može li se uređenje zidova realizirati samo s tapetama?

Ovo je izazov s kojim se suočio odjel za istraživanje i razvoj brenda Guandong. Uočili su sve veći interes za trendom „apply & remove“ za uređenje zidova, za koji se tradicionalno koriste tapete. Materijal je to koji čak i u najnaprednijim verzijama predstavlja izazove u pogledu primjene, brzine uklanjanja ostataka, otpornosti i odlaganja.

Guandong predstavlja novu paletu zidnih ukrasa

“Naši tehničari već dugo rade istraživanje čiji je cilj razviti recept za savršene tapete.”, kaže nam Fabio Elmi, direktor za istraživanje i razvoj u Guandongu. “Tada smo shvatili da se odgovor već nalazi u našem katalogu. Uz daljnju optimizaciju performansi proizvoda iz našeg vlastitog asortimana čineći ih tehnički prikladnima za ovaj novi, intrigantni koncept obnove zidova.” Za „presvlačenje“ i pokrivanje zidova u samo nekoliko minuta, zahvaljujući zamjenjivim rješenjima s najrazličitijim teksturama, uz kombinaciju jednostavnosti, brzine nanošenja i uklanjanja, sigurnosti te, prije svega, ekološkom aspektu sa sve raširenijim potrebama na polju eko-održivosti, Guandong ima rješenje za vas.

Trgovine i veliki distributeri, restorani i hoteli, korporativni uredi i privatne kuće: Guandong rješenja za zidove jako dobro odgovaraju svim potrebama prilagodbe, oslobađajući maštu za beskonačne primjene, kako u promotivnim, tako i u poljima uređenja interijera. ReVita®, ReVita® Tack Puro, TAP, Wally i M&F Visual Comm proizvodi su koje je SpecialitieSpecialist preformulirao za ukrašavanje zidova i vertikalnih površina.

Materijali koji brinu o okolišu

Proizvedena od 100% recikliranog i reciklabilnog poliestera, ReVita® je rezultat pažljivog i odgovornog upravljanja proizvodnim procesima, brižnog pogleda prema zaštiti okoliša i kružnom gospodarstvu. Savršeno utjelovljuje Guandongovu filozofiju Greenlife®. U korištenju s ljepilom, omogućuje stvaranje privlačnih i ekološki prihvatljivih ukrasa koje je moguće otisnuti s bilo kojom tehnologijom, od UV tehnologije do lateksa.

TAP, kratica za “ljepljivu poliestersku tkaninu”, nanosi se bez ljepila, a može se koristiti i za ukrašavanje namještaja. Jako dobra pokrivnost, uz neprozirnost površine i pamučni premaz čine ju savršenom za izuzetno elegantne i profinjene zidne obloge, uz poseban sjaj korištenih boja.

Guandong_zidovi_specijalisti
Stručnjaci iz Guandonga prikazuju široke mogućnosti njhovih proizvoda

Isti učinak nalazimo i u ReVita® Tack Puro, recikliranom i reciklabilnom poliesteru koji se može nanositi bez ljepila, zahvaljujući svojoj Nano-Tack® ljepljivoj tehnologiji (nano-točkice). To je pozitivna strana ovog medija jer ga čini idealnim za ponovno korištenje i repozicioniranje, bez ostavljanja nečistoća ili oštećenja površina, uključujući namještaj. Nadalje, njegovo certificiranje protiv klizanja R-10 čini ga izuzetno sigurnim za podne grafike, primjenjive na najdelikatnijim podovima.

Za potrebe Wall Dressinga također je optimiziran još jedan od najprodavanijih proizvoda iz asortimana Guandong, legendarni Wally. Reciklirani poliesterski ljepljivi film iz linije Nano-Tack® Technology omogućuje realizaciju promotivnih poruka i privremenih ukrasa na zidovima i namještaju. Mogu lako instalirati i ukloniti, čak i od strane neprofesionalaca.

I na kraju, M&F Visual Comm Guandongov je asortiman magnetskih proizvoda i proizvoda na bazi željeza. Ovaj asortiman radikalno mijenja pristup postavljanju i ukrašavanju vertikalnih površina. Izuzetno dinamično i svestrano rješenje, idealno je za “primjenu i uklanjanje” aplikacija grafike i predmeta u prodavaonicama, restoranima i uredima, ali i učionicama ili spavaćim sobama. Zapravo, do 4 sloja feritne grafike (na bazi željeza) mogu se povezati s prvim slojem magnetskog ljepila. Na taj način pružaju život beskonačnim i kontinuirano zamjenjivim kombinacijama.

Saznajte više u videu:

Konatkt:
Guandong Italia Srl
SS 415 Paullese Km 10 20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988
[email protected] – www.guandong.eu
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content