PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Webinar o izradi POS/POP stalaka

Želite kreirati kartonski stalak?
U tom slučaju tvrtka Grafik.net poziva vas da ne propustite webinar tvrtke EngView Systems!

Grafik.net je, naime, ekskluzivni distributer tvrtke EngView Systems i njihovog softverskog paketa Package & Display Designer Suite za Hrvatsku i zemlje regije.

Napredni webinar – POP/POS Display Design održat će se u utorak, 24. 11. 2020.  s početkom u 11:00 sati
Predavač je Vania Gesheva, Training Manager. EMEA regija
Jezik webinara: Engleski

EngView Package & Display Designer Suite posebno je razvijeni i višestruko nagrađivani programski paket za izradu kutija i POS/POP stalaka.

Ukoliko se bavite dizajnom POS/POP rješenja, webinar je prilika da naučite kako vam EngView može pomoći s kompliciranijim scenarijima te vam uštedjeti dragocjeno vrijeme. Pokazat će vam kako uvesti zaslon fiksne veličine iz pdf ili dxf datoteke, riješiti probleme sa strukturom i generirati 3D vizualizaciju svakog dijela te sve to skupa sastaviti u prototip 3D prikaza. Podijelit će s vama svoje trikove i pokazati mnoštvo prečaca!

Prijaviti se možete putem linka PRIJAVA

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content