PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Webinar o zaštiti robne marke

U današnjem digitalnom svijetu niti jedan brend i niti jedan proizvod nisu imuni na krivotvorenje ili neki drugi oblik zlouporabe.  Rastuća potražnja za zaštitom brenda predstavlja nove poslovne prilike za pružatelje usluga tiska etiketa i ambalaže.

HP Indigo Secure i njihovi partneri za sigurnosne sustave razvili su čitav niz rješenja o zaštiti brenda kojeg će predstaviti tijekom interaktivnog webinara, uključujući krajnju,  End-to-End, demonstraciju.

Webinar je na rasporedu u četvrtak, 2.7. 2020. u 14 sati.

Da biste se prijavili za ovaj besplatni webinar, potrebno je samo ispuniti obrazac sa svojim kontakt podacima, nakon čega ćete na e-mail dobiti potvrdu sastanka u kalendaru (provjerite mape bezvrijedne pošte i neželjene pošte).

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content