PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Webinar: Osvojite tržište održivim ispisom

S promjenom propisa i ekološki sve osvještenijih kupaca, održivost je postala neodgodiva potreba za bilo koje poslovanje.
Podizanje ekološke svijesti dovelo je do toga da sve veći broj tiskara, što zbog vlastite svijesti što zbog zahtjeva klijenata inzistira na ekološkim certifikatima.

Tvrtka HP sa svojim rješenjima tu je da pomogne. Naime, HP je prepoznat kao jedna od najodrživijih tvrtki na svijetu zahvaljujući svojoj „green“ tehnologiji na vodenoj bazi. Pridružite im se u postizanju zelenijeg učinka ispisom na HP Latex tehnologiji

Tvrtke HP i Fortuna Digital pozivaju vas da se pridružite webinaru, u četvrtak, 6. 5. 2021. u 11:00 CET i saznate više o tome kako možete postići velike pobjede održivim ispisom.
Prijavite se!
Webinar će voditi HP „zeleni“ stručnjak gosp. Thom Brown.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content