Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Widlaser C700: lasersko graviranje i rezanje s kamerom

Widlaser C700 dizajniran je da učinkovito odgovori na potrebe tržišta laserskog graviranja i rezanja. Ovaj uređaj predstavlja kompaktno, brzo, pouzdano i tehnološki napredno rješenje. Funkcionalan dizajn s dvostrukom šasijom omogućuje sve potrebne elemente za pravilno funkcioniranje s opremom u jednom stroju.

Opremljen CCD kamerom, Widlaser C700 omogućuje očitavanje markera za pozicioniranje za prepoznavanje, podešavanje i pozicioniranje konture reza. Tako omogućuje savršen rez čak i kod najsloženijih poslova.

Njegov Clean Protect dizajn, s posebnim linearnim modulima otpornim na prašinu i dim, omogućuje ubrzanja i do 3 puta veća od konvencionalne opreme. Na ovaj način se osigurava da Widlaser C700 uvijek može raditi.

Softver jednostavan za korištenje

Softver uređaja Wildlaser C700 jednostavan je za korištenje s vrlo moćnim alatima, a pogodan je i za početnike i za profesionalce. Uređaj omogućuje rezanje i graviranje nekoliko materijala odjednom, uz primjenu autofokusa radi lakšeg korištenja. Zahvaljujući pametnom i robusnom dizajnu laserskih strojeva, osigurava njihovu pouzdanost i preciznost.

U videu donosimo primjer graviranja na staklu, a za sve informacije slobodno se javite nekom od predstavništva Fortune Digital koja zastupaju Widlaser C700.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content