Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

#WithRoland video natječaj!!

Roland DG najavio je 14. rujna 2015. kao datum početka novog #WithRoland, video  natječaja koji će dati svojim talentiranim  korisnicima priliku da podijele svoj uspjeh sa  Rolandom. Kroz  kratki video (6 do 60 sekundi) videozapisa možete osvojiti vrijedne nagrade.

Natjecanje će poticati korisnike Rolandovih proizvoda, da kroz video prikažu kako je Roland poboljšao njihov posao i olakšao život.

Natječaj završava 26. listopada 2015. godine, te će biti dodjeljena luksuzna nagrada koja se dobiva samo jednom u životu, a to je putovanje za dvoje u Japan – Rolandov dom. Sa povratnim letom, privatnim transferima i 7 noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica, te nezaboravne tematske ture oko Tokija i Kyota te odlaskom u Roland DG HQ . Osim toga tu će biti dva vikenda u Europi i tri iPad-a Air 2s koje možete osvojiti.

“Ovo natjetcanje pruža zabavnu i kreativnu platformu za naše klijente da mogu reći što su postigli s Roland tehnologijom” rekao je Gillian Montanaro, voditelj marketinga, EMEA na Roland DG.

 

Svoju priču možete snimati sa bilo kojim uređajem (telefonom, kamerom, prijenosnim računalom) te taj videozapis uploadati video datoteke ili link na njihov kanal na YouTube, Instagram ili Vine. Roland nije u potrazi video stručnjacima. Na natjecanju će se ocjenjivati entuzijazam, kreativnost i priča koju govori.

 

Bilo koji Roland Korisnik ima pravo ući natjecanje u Roland od 14. rujna do 26. listopada, 2015. Za pregled cijelog  natječaja i uvjeta, ili popunjavanje  online prijavnice koja uključuje link na Vaš  video, kliknite ovdje withroland. EU.

 

Roland želi sreću svim #WithRoland sudionicima.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content