PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Witpac folije za tisak na tekstil u čak 94 boje

Tvrtka Witpac, dobro je poznato ime u grafičkoj industriji. Specijalizirana je za razvoj, proizvodnju i prodaju termo-transfer folija te dekoracija za tisak na tekstil. Na sada već lanjskom sajmu FESPA u Amsterdamu razgovarali smo s gosp. Wimom Rollfs of Roelofsom, vlasnikom i direktorom Witpaca. Gosp. Wim u industriji je prisutan već više od 50 godina, tijekom kojih je radio za brojne poznate tvrtke kao što su primjerice, Hexis i Polytape.

Tvrtku Witpac osnovao je prije sedam godina znajući jako dobro što tržište treba. Razlog zašto je osnovao tvrtku je taj što su na tržištu, kaže, postajali zahtjevi za folijama novih boja, ali i materijalima koje nitko nije htio raditi.  
„Za razliku od drugih tvrtki, mi slušamo što klijenti trebaju i to proizvodimo.“, kaže gosp. Rollfs of Roelofs.

Danas u svom portfelju imaju 94 boje, dostupne u različitim dimenzijama. Jedan od važnijih segmenta čini serija 1000, namijenjena radnoj odjeći. Radi se o materijalu koje je moguće prati na 95 stupnjeva
Tvrtka Witpac prisutna je globalno. Radi isključivo putem distributera, a svoju tvrtku ima i u Hrvatskoj.

Koje materijale koriste za proizvodnju, kako odabrati pravi materijal, kako se nose s cijenama i ekološkim pitanjima, pogledajte u intervjuu na našem YouTube kanalu.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content