Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Wraperi održali pripreme u tvrtki Linea

Na Adria/Balkan Wrap Star natjecanjima koja su održana ove godine u Vrdniku, Sarajevu i Zagrebu izabrano je osam najboljih wrap profesionalaca koji će predstavljati našu regiju na Nations Wrap Cup-u u njemačkom gradu Düsseldorfu od  8. do 10. 1. 2019. godine. 

U prvoj skupini koja će u Njemačkoj nastupati pod imenom Adria Wrap Team sudjelovat će Dina Ferenc, Goran Morarević, Silvio Prlić i Vojkan Nadanović. Drugu skupinu čine Noemi Mate, Igor Miladinović, Darko Zlatanović i Predrag Aćimović i nastupat će pod imenom Balkan Wrap Team. Naša dva tima u Njemačkoj će se boriti za svjetsku titulu najbolje ekipe među šesnaest prijavljenih ekipa. Nastup na natjecanju u Njemačkoj donosi osim prestiža i vrijedne novčane nagrade čiji fond prelazi vrijednost od 100.000,00€.

Sva regionalna natjecanja su podražana od strane tvrtke Avery Dennison kao glavnog sponzora folija. Tvrtka Epson je preko svojih partnera osigurala print dizajna za sva regionalna natjecanja, te osigurala dio financijskih sredstava na regionalnim natjecanjima. Epson je dao podršku našim najboljim natjecatelja i na natjecanju na Beogradskoj Grafimi i na Nations Wrap Cupu u Njemačkom gradu Dusseldorfu.

Važnost nastupa na Nations Wrap Cup natjecanju oba tima su vrlo ozbiljno shvatila što je bilo i vidljivo na treningu koji je održan u prostoru tvrtke Linea iz Ivanić Grada. Trening se odvijao u nekoliko faza. U prvoj fazi su natjecatelji radili promjenu boje na vozilu. Svaka grupa je dobila zadatak oblijepiti jedan dio vozila. Bilo im je potrebno manje od devedeset minuta za pretvaranje plavog Seat Leona u prekrasno crveno-crno vozilo. Druga faza je bila presvlačenje Tesla vozila sa zaštitnom folijom debljine 200 mikrona, a treći dio treninga  sastojao se od zatamnjivanja stakla vozila.

Natjecanje u Njemačkoj ocjenjuje timski rad pa je važnost zajedničkog treninga bila od posebnog značaja zbog usklađivanja vještina wrap natjecatelja. 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content