Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

X-fair – drugo izdanje opet u Beču

Sa svojom tradicijom, nakon dvije uspješne godine nastavlja i Xfair, koji se održava u Beču od 4.-6. travnja 2017.g., u dvorani Marx Hall. Ovaj puta je prostor održavanja povećan na 7000 m2, zbog interesa izlagača.

Posjetitelji će tako imati priliku vidjeti najnovije tehnologije, od klasičnog tiska, digitalnog tiska, digitalnog tiska velikih formata, pa do obrade podataka, softvera, pripreme, dorade i krajnje isporuke. Novost je i prisustvo izlagača koji proizvode signalizaciju, izrađuju ambalažu i rade 3D ispis.

Nove tehnologije i izvanredne aplikacije su također teme opsežnih, trodnevnih konferencija i programa te raznih izložbi. Posjetitelji će također moći ugodno provesti vrijeme uz ponude kave, kolača i bezalkoholnih pića a drugi dan će se moći i opustiti uz glazbu i međusobno druženje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content