Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

X-Rite i Pantone proširuju digitalnu PantoneLIVE ponudu

Američka tvrtka X-Rite Incorporated, jedna od vodećih svjetskih autoriteta kada je u pitanju tehnologija boja, i Pantone LLC, najavili su da će njihov standardni ekosustav digitalnih boja, PantoneLIVE ™, inače smješten u cloudu, od sada uključivati i službene spektralne podatke popularnih Pantone Fashion, Home + Interiors za pamuk i sintetiku te Pantone Matching System (PMS) za plastiku i premaze. Po prvi put proizvođači će imati brz pristup najnovijim spektralnim vrijednostima Pantone boja za plastiku, premaze i tekstil, uključujući Pantone boju godine 2018: PANTONE 18-3838, Ultra Violet. Nova ponuda, PantoneLIVE Production integrirana je s X-Rite alatima za upravljanje bojama kako bi se osigurala nesmetana komunikacija boja od dizajna do proizvodnje, poboljšavajući time dosljednost između namjere postavljene dizajnom i gotovih proizvoda.
„Korištenjem i fizičkih i digitalnih standarda korisnici mogu lakše i učinkovitije komunicirati i provjeriti boju, istodobno poboljšavajući proizvodnu učinkovitost, smanjujući pogreške te odbacivanje proizvoda zbog problema s bojom tijekom proizvodnje. Mogućnost postavljanja formulacije boje s digitalnim referencama može znatno uštedjeti vrijeme koje bi inače bilo potrošeno na fizičko čekanje na uzorke“, rekao je g. Adrián Fernández, generalni direktor Pantonea.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content