Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

X-Rite predstavio eXact™2 spektrofotometar nove generacije

X-Rite i Pantone predstavili su eXact™ 2, beskontaktni ručni spektrofotometar sljedeće generacije. Dizajniran na način da u jednom uređaju objedini workflow za reprodukciju boje, tisak i ambalažu.

eXact 2 je prvi uređaj za mjerenje boja koji se povezuje sa svim softverskim alatima. Uključujući softver InkFormulation, ColorCert™ Suite za kontrolu kvalitete ispisa, PantoneLIVE™ digitalne biblioteke boja, NetProfiler® za optimizaciju uređaja i novu X-Rite Link platformu za upravljanje za uvid u performanse uređaja u stvarnom vremenu.

Koristeći patentiranu, prvu takve vrste, Mantis™ tehnologiju video ciljanja i touch-screen sučelje, eXact 2 omogućuje operaterima mjerenje i neprimjetno provjeravanje zahtjeva kupaca dva puta brže i s većom preciznošću. Brzina, preciznost i povezivost podataka pomažu operaterima da pojednostave tijek rada, smanje otpad i oslobode kapacitet za stvaranje novih prihoda.

Tehnologija video ciljanja Mantis

eXact 2 je prvi i jedini spektrofotometar koji pruža poboljšanu točnost mjerenja koristeći X-Riteovu tehnologiju video ciljanja Mantis. Ova patentirana tehnologija koristi kameru visoke razlučivosti i 30% veći zaslon kako bi operaterima olakšala pronalaženje preciznog područja mjerenja. Operateri mogu vidjeti, zumirati i spremiti svaku sliku patch-a u boji za kontrolu na zaslonu uređaja.

Dostupni model

eXact 2 je dostupan diljem svijeta u tri modela. Uz eXact 2 operateri mogu snimiti mjerenja boja na papiru, valovitoj podlozi i podlozi od kartona. eXact 2 Xp snima film, plastiku, foliju s neprozirnom bijelom i druge jedinstvene podloge. eXact 2 Plus nudi naprednu kontrolu papira i fleksibilnog filma s mogućnošću mjerenja metamerizma, neprozirnosti te apsolutne i relativne jačine boje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content