Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xaar lansirao novu Aquinox ispisnu glavu

Proizvođač inkjet tehnologije, Xaar, lansirao je novu ispisnu glavu. Naziv glave je Aquinox, a osmišljena je s ciljem poboljšanja kvalitete ispisa i energetski učinkovitijeg rada za vodeni inkjet ispis.

Tvrtka navodi da je Aquinox dio Xaar-ove ImagineX platforme i njene aQ Power tehnologije. Tehnologija uključuje nove materijale kompatibilne s vodom. Tu je i novi pogonski sustav koji omogućuje pljucanje kapljica; a u kombinaciji s Xaarovom TF tehnologijom recirkulacije tinte povećava open time mlaznice.

Xaar tvrdi da je Aquinox kompatibilan s više vrsta vodenih tekućina i da se može koristiti za ispis na tekstilu, na visoko upijajućim podlogama i drugima. Ova nova tehnologija tvrtke pridonosi energetski učinkovitom radu i smanjenju snage potrebne za ispisne glave i pisače.

John Mills, glavni izvršni direktor tvrtke Xaar, komentirao je: „Surađujući s vodećim razvojnim programerima i proizvođačima vodenih inkjet tinti za poboljšanje performansi, Xaar Aquinox jednako je sposoban nositi se s tekućinama na bazi boje kao i s pigmentnim bojama i tintama, i to u širokom rasponu aplikacije.”

“Od tekstila do keramike i ambalaže, vidimo da Xaar Aquinox otvara nova vrata, omogućujući aplikacije ispisa na bazi vode, od kojih mnoge prije nisu bile moguće s inkjetom.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content