Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

XAAR PRINT BAR SYSTEM – veliki korak u industrijskom tisku

Tvrtke Xaar i FFEI sklopile su novi ugovor o suradnji kako bi tržištu predstavili sustav za ispis – Xaar Print Bar System, te na taj način proizvođačima opreme ponudile nove mogućnosti ispisa.

Print Bar je prvi puta predstavljen na Labelexpo-u 2015., u mogućnosti je integrirati se u strojeve za konvencionalni tisak i digitalne pisače, kao i u druge vrste uređaja za preradu, dodatkom single-pass ink-jet sustava unutar proizvodne linije. Ova tehnologija koristi Xaar 1002 ispisne glave s TF tehnologijom i može ispisivati širok raspon boja i tekućina, uključujući CMYK boje, zaštitne lakove, taktilne lakove, visoko pigmentirane bijele boje, te neprozirna ljepila za tisak iz folije.

Direktor FFEI-a, g. Andy Cook je izjavio kako su s tvrtkom Xaar radili od samog početka razvoja Print Bar Systema, te su jako zadovoljni što su u svoju međusobnu suradnju uključili prodaju i distribuciju. Želja im je pomoći proizvođačima originalne opreme da isporučuju rješenja za digitalni ispis za tržište ambalaže i naljepnica, s inovativnim inkjet rješenjima kao što su Graphium i sada Print Bar System.

G. Alan Mutch, manager tvrtke Xaar je rekao kako su uočili veliki interes kod proizvođača roll-to-roll strojeva, koji su svojim kupcima željeli ponuditi mogućnost dodavanja digitalne funkcionalnosti na postojeću opremu kako bi im mogli pružiti više fleksibilnosti i kreativnosti u tisku, a suradnjom s tvrtkom FFEI će to i ostvariti.

Pomoću Xaar Print Bar Systema korisnici mogu odabrati Xaar 1002 ispisne glave (GS6, GS12 ili GS40 ovisno o aplikaciji). Sustav za opskrbu tintom i upravljanje tiskom osiguravaju preciznu i potpunu kontrolu procesa ispisa. Xaar Print Bar System dostupan je u širinama ispisa od 140 mm do 560 mm i ispisuje brzinom od 75 m/min (ovisno o primjeni). Može se nositi s nizom UV boja i drugih proizvedenih od strane odabranih partnera.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content