Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon lansirao hibridno rješenje

Xeikon je lansirao potpuno digitalni hibridni proizvod – temeljen na svojim digitalnim rješenjima (serija Cheetah i Panther) – nedavno razvijenu jedinicu za tisak etiketa i Xeikon X-800 front-end. Stroj se može konfigurirati sukladno potrebama ambalažera te postaje moćan proizvodni sustav koji omogućuje povećanje produktivnosti, dok istovremeno ostaje potpuno fleksibilan za sve potrebe svojih kupaca, navodi Xeikon.

Glavne odrednice hibridnog rješenja za etikete
  • od podloge do gotove etikete: potpuni tijek proizvodnog procesa u jednom prolazu
  • eliminira niz proizvodnih koraka što rezultira većom produktivnošću
  • smanjuje otpad i vrijeme postavljanja
  • otvara nove poslovne mogućnosti

“U Xeikonu ozbiljno shvaćamo inpute kupaca. Naša su rješenja povezana s cloudom i pružaju nam mnogo podataka o tome kako strojevi rade. To rezultira time da smo u mogućnosti pružiti više automatizacije u kombiniranju proizvodnih ciklusa za povećanje učinkovitosti. Zato zajedno s tiskarima razvijamo potpuno digitalne proizvode kao što je Xeikon LCU koji se može konfigurirati u hibridna rješenja za ispis”, objašnjava Filip Weymans, potpredsjednik marketinga tvrtke Xeikon.

Hibridni proizvodi Xeikon mogu imati i Xeikon Cheetah (suhi toner) i Panther (UV ink jet) tehnologije. Na taj način se sve aplikacije za krajnju upotrebu mogu riješiti ovom ponudom. Mnogi Xeikon korisnici smatraju hibridno rješenje najboljim od oba svijeta.

Suhi toner je poznata tehnologija za sve primjene koje zahtijevaju poštivanje visokih standarda sigurnosti hrane. Istovremeno pruža kvalitetnu mat doradu i postiže visoku kvalitetu na standardnim natural papirnatim podlogama (vino i alkoholna pića). Danas se Cheetah tehnologija druge generacije koristi u Xeikonovim trenutnim digitalnim tiskarskim strojevima sa suhim tonerom.

Xeikonova UV ink jet Panther tehnologija predstavljena je 2017., s posebnim fokusom na etikete u svim industrijama koje zahtijevaju visoku izdržljivost, uključujući zdravlje i ljepotu. Ove aplikacije iskorištavaju ključne prednosti jedinstvenih značajki UV ink jet uređaja kao što su otpornost na ogrebotine, habanje i trljanje.

Novo Xeikon hibridno rješenje za ispis, temeljeno na Xeikonu PX3300 (Panther), predstavljeno je ove jeseni tijekom sajma Labelexpo America..

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content