Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon slavi 30. godina poslovanja

Tvrtka Xeikon, jedan od začetnika razvoja digitalnog tiska u boji, slavi 30 godina postojanja. Ovu vrijednu obljetnicu odlučili su obilježiti serijom edukativnih blogova Triple-X koji donose povijest digitalnog tiska. Blogovi će biti objavljivani sve do studenog ove godine, kada će Xeikon proslaviti svoj 30. rođendan.

„Ova, 2018. godina označava važnu prekretnicu u povijesti digitalnog tiska. Prošlo je 30 godina otkako je osnovan Xeikon, jedan od najstarijih pionira direktnog digitalnog tiska u boji i 25 godina otkako su na IPEX-u 1993. predstavljeni Xeikon DCP1 i Indigo E-Print 1000. Industrija digitalnog tiska prošla je tijekom ovih godina dugačak put i zato je ovo dobar trenutak da se istraži razvoj digitalnog tiska i vidi što nam može reći o budućnosti medija i komunikacija, posebice tiskanih. Nadamo se da će biti korisno svima, i onima koji su relativno novi u industriji, ali i veteranima ovog posla“, kazao je  Ed Boogaard, jedan od autora serije blogova.  Triple-X serija započela je s raspravom o revoluciji desktop izdavaštva i kako je ono dovelo do rođenja digitalnog tiska u boji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content