Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xeikon ušao u UV inkjet tisak

Xeikon je predstavio entry-level seriju Panther UV tintnih pisača PX2000 na Labelexpo Europe 2017. u Brusselu.

Xeikonova Panther UV inkjet tehnologija pokrenuta je ove godine, a PX3000 je bio prvi pisač u portfelju. Pisač PX2000 je širine 220mm s brzinom ispisa do 50m/min. Sve pisače unutar serije pokreće Xeikonova Panther tehnologija koja koristi jedinstvene PantherCure UV boje i iskorištava Xeikon X-800 digitalnu jedinicu za novu UV tehnologiju. Oba, PX3000 i PX2000 pisača su sada dostupna u konfiguracijama od 4 i 5 boja, omogućujući proizvođačima etiketa korištenje bijele boje putem nadogradnje pisača sa petom bojom. Xeikon Panther serije pisača koriste Xeikonov rotacijski sustav ispisa s mogućnošću personalizacije etiketa uz 600 DPI-a kvalitetu otiska. Nova UV tehnologija omogućuje ispis na različitim samoljepljivim medijima, uključujući premazni papir, PP, PE, vinil, BOPP i PET.

Na svom štandu, na Labelexpo-u Europe, tvrtka Xeikon je pokazala svoj komplementarni portfelj proizvoda s Xeikon PX3000, CX500 i CX3 pisačima koji su prikazani uživo. Postavljanje ovog potonjeg uključuje prvi komercijalni modul Fusion, neprozirnu, bijelu digitalnu tiskarsku jedinicu. Fusion tehnologija kombinira tisak s digitalnim ukrašavanjem etiketa i pakiranja u jednom jednosmjernom i potpuno digitalnom procesu proizvodnje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content