Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox Iridesse glamurozno predstavljen u Ljubljani

Uz prisustvo oko stotinjak posjetitelja i uzvanika iz 10-ak zemalja regije, tvrtka Xerox predstavila je prošli tjedan u Ljubljani svoju novu uzdanicu – Xerox Iridesse, prvi digitalni tiskarski stroj sa šest boja koji može ispisivati zlatnu, srebrnu te bijelu, CMYK i bezbojni lak u jednom prolazu. Glamurozno predstavljanje, kako i priliči stroju ovakvih performansi, organizirala je tvrtka Xerox, zajedno sa svojim partnerom u Sloveniji, tvrtkom Uni-Biro.
Na samom početku prisutne su pozdravili gosp. Admir Joldić, Production Business Technology Manager, CEE Distributor Group u tvrtki Xerox te gosp. Matej Meterc, direktor tvrtke Uni-Biro.
Nakon uvodnih obraćanja uslijedile su kratke prezentacije koje su održali gosp. Terry Garvey iz tvrtke Efi koja je razvila Efi Fiery kontroler i RIP sustav koje Iridesse koristi; gosp. Chris Lynch predstavio je globalno poslovanje tvrtke Xerox  dok je zadnju prezentaciju održao gosp. Malcolm Glynn, menadžer zadužen za razvoj grafičkih komunikacija u tvrtki Xerox, koji je i službeno predstavio Iridesse.
Uz zvuke poznatog rock-hita „The final countdown“, u izvedbi vrhunskog harmonikaškog dvojca te uz dim i svjetla reflektora otkrivena je „ledena kocka“ Xerox Iridesse Production Press.
Kako se moglo više puta čuti tijekom prezentacije, radi se o stroju koji možda nema to što trebate, ali zato ima ono što nitko drugi nema. U vrijeme kada grafička industrija teško izlazi iz zone komfora, važno je, kako je rekao gosp. Lynch, istaknuti se, a Xerox Iridesse upravo to omogućuje.
Nakon završetka službenog dijela svi zainteresirani imali su priliku saznati sve pojedinosti o stroju koji bilježi izvanredne prodajne rezultate diljem svijeta. U našoj regiji za sada je jedan, no nakon ovakve prezentacije vjerujemo da na tome neće stati.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content