Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Xerox Iridesse glamurozno predstavljen u Ljubljani

Uz prisustvo oko stotinjak posjetitelja i uzvanika iz 10-ak zemalja regije, tvrtka Xerox predstavila je prošli tjedan u Ljubljani svoju novu uzdanicu – Xerox Iridesse, prvi digitalni tiskarski stroj sa šest boja koji može ispisivati zlatnu, srebrnu te bijelu, CMYK i bezbojni lak u jednom prolazu. Glamurozno predstavljanje, kako i priliči stroju ovakvih performansi, organizirala je tvrtka Xerox, zajedno sa svojim partnerom u Sloveniji, tvrtkom Uni-Biro.
Na samom početku prisutne su pozdravili gosp. Admir Joldić, Production Business Technology Manager, CEE Distributor Group u tvrtki Xerox te gosp. Matej Meterc, direktor tvrtke Uni-Biro.
Nakon uvodnih obraćanja uslijedile su kratke prezentacije koje su održali gosp. Terry Garvey iz tvrtke Efi koja je razvila Efi Fiery kontroler i RIP sustav koje Iridesse koristi; gosp. Chris Lynch predstavio je globalno poslovanje tvrtke Xerox  dok je zadnju prezentaciju održao gosp. Malcolm Glynn, menadžer zadužen za razvoj grafičkih komunikacija u tvrtki Xerox, koji je i službeno predstavio Iridesse.
Uz zvuke poznatog rock-hita „The final countdown“, u izvedbi vrhunskog harmonikaškog dvojca te uz dim i svjetla reflektora otkrivena je „ledena kocka“ Xerox Iridesse Production Press.
Kako se moglo više puta čuti tijekom prezentacije, radi se o stroju koji možda nema to što trebate, ali zato ima ono što nitko drugi nema. U vrijeme kada grafička industrija teško izlazi iz zone komfora, važno je, kako je rekao gosp. Lynch, istaknuti se, a Xerox Iridesse upravo to omogućuje.
Nakon završetka službenog dijela svi zainteresirani imali su priliku saznati sve pojedinosti o stroju koji bilježi izvanredne prodajne rezultate diljem svijeta. U našoj regiji za sada je jedan, no nakon ovakve prezentacije vjerujemo da na tome neće stati.

 

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content